Egy héttel a menses előtt érezhetek émelygést, enyhe hányingert?
Figyelt kérdés
Ma reggel az aerobic alatt többször émelyegtem,s alig bírtam az eddzést,rosszul voltam alatta és elgyengűlt,pedig ez nem szokott lenni.Mit gondoltok?2010. ápr. 3. 10:59
1/3 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni,de nekem is így volt ebben a hónapban a nemvárt előtt 1 héttel mindig hányingerem volt gyengének éreztem magam és sajnos meg is jött :(.Hátha nálad nem így lesz.Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Én vagyok az ellenpélda,pont egy héttel a mensi előtt hányás,émelygés,ezért vettem a dm-ben olyan tesztet,ami már pár nappal előtte is kimutatja a terhességet (jó drága volt,de nem bírtam ki) és pozitív lett.Remélem sikerült neked is!
3/3 anonim válasza:
érezhetsz de az nem a baba miatt van,ugyanis 1 héttel menszi előtt még be sincs ágyazódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!