Ti mikor vállalnátok be a babát? Főiskolai diploma után, vagy egyetemi diploma után?
Külföldön 2 éves diploma?hm....érdekes.
Előbb mindenképp dolgoznék.
Szia. Nekem megvan a 4 éves diplomám,és most mesterképzésen vagyok. (5.év).Hamarosan meglesz ez adiplomám is, de már tervezzük a babát a párommal. Sajnositt nálunk nem könnyű munkát kapni, sőt! 25 éves vagyok, párom 32,nem akarok már várni, 9 éve együtt vagyunk, ő is szeretné már a babát. Ha összejön, akkor még idén babázni fogunk :) Dolozni gyerek mellett is lehet majd, és időnk is lesz még bőven 60 éveskorunkig. Én mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, nem akarok 30 évesen szülni (kettő gyereket szeretnék, és mindkettőt 30 alatt), így éppen most jött el az ideje NÁLUNK. Párom dolgozik, és egy kisebb családi vállalkozásunk is van, abból jól kijövünk majd. Plusz idén annyi ösztöndíjat összespórolok/spóroltam, hogy kb a baba első évére elég is lesz...(tehát ha egyedül lennék, akkor sem lenne gond, így meg végképp nem lesz, mert a párom,és a szüleink is támogatnak...)
Tehát nem csak akkor jöhet a baba, ha dolgozol előtte X évet, ha anélkül is meg tudjátok oldani, akkor szerintem semmi akadálya! :) Üdv 25/N
Nincs mit :)
Kösziii, én is nagyon remélem :)
"Külföldön 2 éves diploma?hm....érdekes."
Igaziból ez magyar specialitás, hogy diplomának hívjuk azt amit a főiskola vagy az egyetem után adnak. Eddig mindenhol máshol ezt a szót én még csak simán oklevélre hallottam.
Ez diploma..
Applied science...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!