Kaphatnék egy kis segítséget tőletek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
3. hónapja vezrtem a görbém.
Lehet olyan,hogy napig lent van a hő?Elvileg 12-14.-én kellett volna lenni ovumnak!Mostanában így tér el a ciklusom!A napokban együtt voltunk többször is de nem értem miért nem megy most fel!Lehet még ebből ovu? Tapasztalt görbözők létszi segítsetek!
Tojásnyákom van de most nincs olyan erős fájdalmam mint máskor.Mindig van ovu idején nyák és fájdalom is.De fájdalom most csak egy minimális volt vagy 2x!
Itt a görbém ha segít elemezni.Meg felrakom a januárit is a februári hiányos!
[link] Ez a mostani
2016. márc. 14. 08:36
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi * napokig :) és *vezetem :)
2016. márc. 14. 08:36
2/4 anonim válasza:
Szerintem még nem volt ovud....
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy hosszabb ciklus lesz most. 1-2-3 napon belül felfog menni a hőd sztem. Még nen volt ovu.
4/4 anonim válasza:
Még nem volt ovud. Miért nem használsz ovu tesztet? Az előző hónapban is szerintem nem jókor voltatok együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!