Szerintetek van színe a második csíknak?
Figyelt kérdés
Jövőhét kedd-szerdára nem várom a menszeszt. Ma barnázni kezdtem és enyhe mensi szerű görcseim vannak viszont ég a gyomrom és émelygek is a mellem is fájdogál. Más egyéb nincs. Volt már egy vetélésem tavaly novemberben akkor a terhességem jeleként egyedül gyomorégés jelentkezett.
2016. márc. 13. 19:43
11/11 A kérdező kommentje:
Az eredetit felülírta ez amit szerkesztettem de már ezt is kitöröltem mert úgy gondolom hogy száradási volt csak. Viszont az van, hogy megjött egy héttel hamarabb de nem úgy mint szokott. Mindig nagyon nagyon görcsölök az első napon, de most szinte semmi nem volt, és a kevés is jött ki, csak 2 napig volt meg, ma lenne a 3. napom de már csak ilyen barnás folyás van. Amúgy minimum 5 vagy 6 napig szokott tartani. Ami még fura, hogy igaz már nem vérzek, de olyan érdekes nyomást érzek az alhasamban és bocsi hogy így leírom de nagyon NAGYON pukis lettem :)) a mellfájdalmam sem múlt el, meg az émelygés és a gyomorégés sem. Hőt már egy 3 hónapja nem mérek, de az alaphőm menstruáció alatt végig 36-36,3 között mozgott most pedig 36,5-36,6. Holnap csinálok egy tesztet, meg lehet egy hét múlva is
2016. márc. 16. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!