Ha a terhességi tesztet hátulról megvilágítom akkor ha pozi ha nega látszodnia kell a második csíknak?
Sajnos nem tudok a kerdesedre valaszolni, mert ilyet meg sohasem csinaltam.
De abban csatlakozok az elso valaszolohoz, hogy ennyire azert nem is szabad trukkozni vele.
Ha van rajta masodik csik, akar halvanyan is, akkor valoszinuleg baba van. Ha annyira halvany, hogy nem is igazan latod, akkor azt vedd negativnak.
Nekem is volt nagyon halvany pozitivom (10. dpo-n), de latszott rajta, hogy ket csikos. Ettol fuggetlenul akkor hittem el, amikor nem jott meg a mensim, megismeteltem a tesztet es ismet pozitivat kaptam.
Szoval semmi gond, csak varj ket napot es csinalj egy masikat, azon mar jobban latszodnia kell a csiknak, ha most volt rajta valami.
Mögöttem van már kb legalább 40 teszt.... én is szugeráltam világítottam, napfény lámpa akármi.... Sokszor tapasztaltam, hogy látszik átvilágítva a második csík... de spse jelentett pozitívat.
Nyilván, ha szabad szemmel van ott a második csík is szugerálás nélkül akkor egyértelműen átvilágítva is.
Mivel ugye van benne reagens anyag ezért nedvesség hatására látható megvilágítva inkább a helye :S
Tudom, nagy úr a türelmetlenség és az akarás :)
Kitartás lesz az a teszt még két csíkos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!