Ha február 10. Én és 11. én voltunk együtt a párommal akkor már ki kéne mutatnia a terhességi tesztnek ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 17:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem lassan igen, nekem is akörül volt a peteérésem, február 26-án kellett volna megjönnie, aznap reggel már pozitív volt a teszt. Neked mikor kellene megjönnie?
2/5 A kérdező kommentje:
Én 29. Én csináltam egy tesztet, de akkor negatív volt, nekem februar 22.én megjött de egy ismerősömnel is így volt még is terhes volt de az is lehet, hogy nekem tényleg nem jött össze, de azért holnap veszek még egy tesztet hátha :)
2016. márc. 3. 17:37
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy, ha megjött, és 1 héttel később is negatív a teszt.
4/5 A kérdező kommentje:
Na mindegy majd kiderül ha negatív lesz akkor tényleg nem jött össze ! Írok majd, ha esetleg még is az lennék :)
2016. márc. 3. 17:59
5/5 anonim válasza:
Én drukkolok, de ha mégsem, akkor sincs baj, majd következő hónapban, írj majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!