Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az miért van, hogy terhesen...

Az miért van, hogy terhesen nem erősödik a második csík?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból csináltam tesztet és még mindig ugyan olyan haloványka mint az elején. De mitől? tudja valaki,
2016. márc. 12. 19:16
 1/7 mandiga ***** válasza:
Biztosra tudod, hogy terhes vagy? Orvosnál voltál már? Mióta késik? A tesztekről esetleg képeket tudnál feltenni?
2016. márc. 12. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó mensid első napja? Mikor kellett volna megjönnie?Mikor volt az első halvány teszted? Ugyan olyan márkájú tesztet csináltál? Ha 5 nap-1 hét eltelt közöttük, és ugyanolyan tesztet használtál, az nem lenne jó jel, de még nem 100, hogy gondot jelentene. Sajnos nálam bajt jelentett.
2016. márc. 12. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tuti hogy terhes vagyok! Tesztekről nem tudok feltenni képet mert már nincsenek meg. :(
2016. márc. 12. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos azt hogy mikor kellet volna megjönnie nem tudom mert nekem össze vissza van menstruációm. Vasárnap volt az első pénteken volt az első halvány tesztem. Az orvos csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott.
2016. márc. 12. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem fejlődött ki a terhesség, és megállt a hcg termelődése.
2016. márc. 12. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok a legrosszabbra gondolni... Olyan nincs hogy valakinek nem erősödik és mégis minden rendben van?
2016. márc. 12. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinél egyforma a hcg termeködés,van akinèl kimaradt mensi napján már erös két csikos és olyan is van hogy 6-7 hetesen mèg haloványka,néztek béta hcg-t?

Ha nem vagy nyugott akkor nèzes eggyet mert az tőbbet elárul mint a teszt.

2016. márc. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!