Ki meddig várt a teherbeeséssel vetélés után?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 17:10
1/5 anonim válasza:
Spontán vetélésen volt a 6.héten júniusban. Mivel nem volt művi beavatkozás ezért azonnal belekezdtünk....azóta sincs baba :(
2/5 anonim válasza:
Szinten befejezett veteles, 9 hetesen. 2 honapot vartunk, mert nem mertunk kivizsgalas nelkul belefogni. Meglett a baj, aztan megfogant az elso honapban. Vagyos osszesen 3 honap telt el. Hetfon szultem!:)
3/5 anonim válasza:
Júniusban 8. héten műszeres befejezés volt sajnos :( az első új ciklus után óta próbálkozunk. 8 hét volt mire újra megjött. Azóta sincs baba, mostanában derült, ki, hogy azóta nincs peteérésem :(
4/5 anonim válasza:
januárban volt missed ab-om, most jött meg először azóta, 46 napra rá, most elkezdtem mérni a hőmet h lesz e peteérés, mi szerintem nem fogunk várni 3 ciklust!
5/5 anonim válasza:
20 hetes vetélés, missed ab után orvosi javaslatra 2 normal menzesz. Fél év próbálkozás után siker, 10 hetes múltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!