Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MagneB6 visszatarthatja a mensit?

MagneB6 visszatarthatja a mensit?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 14. dpo-n, tegnap görcsölt a hasam lent a méhszájnál, este volt egy kis barnázás is, de akkor erősebb volt a fájdalom is. Magne b6-ot vettem be, elképzelhető, hogy visszatartja a mensit? (Én sose szoktam barnázni mielőtt megjön, azért is vettem be, hátha baba van, tesztet még nem csináltam, és ha jól tudom, pms-re is szoktak magneB6-ot javasolni, de nem vagyok benne biztos.)

Ma tompán érzem a hasam, hogy fájdogál, de nem túl erős és nincs is több barna cucc.

Szerintetek szedjek magne B6-ot még ha görcsöl a hasam, vagy "hagyjam megjönni", ha tényleg erről van szó? Köszi szépen!

2010. ápr. 2. 12:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, eddig nem voltam gépközelben. Még aznap délután teszteltem, időntúli pozitív lett (15 p), még egy kicsit várok az újabb teszteléssel. Az a baj, hogy a méhszájamnál szinte folyamatosan érzem, hogy görcsöl (néha fáj is, alapból meg gyakran összehúzódik), a magne b6 segít azért, meg homeopátiás cuccokat is veszek be. Ja, és időnként van barnás cucc is, még sose volt ilyen. Lassan dokihoz kellene menni. Hát nem tudom, hogy mi lesz ebből.
2010. ápr. 5. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Drukk!
2010. ápr. 6. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!