Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett közületek valaki...

Szedett közületek valaki MagneB6-ot a babaprojekt alatt?

Figyelt kérdés
Sokat stresszelek,és tudom, hogy nem jó lassan már a hetedik hónapi próbálkozás,nem tudom jó ötlet-e? Segíthet vagy ront a helyzeten a MagneB6?
2010. jún. 16. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem már két lombikom volt, és akkor direkt szednem kellett a MagneB6-ot, így szerintem, nem árthat. De ha nyugodt akarsz lenni, akár a gyógyszertárban, akár a nőgyógyásznál kérdezz utána.
2010. jún. 16. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap kezdtem el szedni, mert kritikusan stresszessé vált most az életem sajnos, sok rossz dolog történt. Sztem jobb, ha szedjük,mint ha idegeskedünk, és még vitaminhiányunk is lesz! Van aki terhesen szedi, orvosi utasításra, gondot nem fog okozni szerintem. De ha sikerül a baba, kérdezd majd meg az orvost is. Sok sikert kívánok.
2010. jún. 16. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Újra reménykedem.

2010. jún. 16. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de kedves első válaszoló sikerült a lombik neked? Én inszemes vagyok, kettőn vagyok túl, holnap tesztelek. Második voltam.
2010. jún. 16. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Sajnos nem sikerült eddig a lombikom.
2010. jún. 17. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom. Nekem sem sikerült az inszem most sem.
2010. jún. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!