Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MagneB6 visszatarthatja a mensit?

MagneB6 visszatarthatja a mensit?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 14. dpo-n, tegnap görcsölt a hasam lent a méhszájnál, este volt egy kis barnázás is, de akkor erősebb volt a fájdalom is. Magne b6-ot vettem be, elképzelhető, hogy visszatartja a mensit? (Én sose szoktam barnázni mielőtt megjön, azért is vettem be, hátha baba van, tesztet még nem csináltam, és ha jól tudom, pms-re is szoktak magneB6-ot javasolni, de nem vagyok benne biztos.)

Ma tompán érzem a hasam, hogy fájdogál, de nem túl erős és nincs is több barna cucc.

Szerintetek szedjek magne B6-ot még ha görcsöl a hasam, vagy "hagyjam megjönni", ha tényleg erről van szó? Köszi szépen!

2010. ápr. 2. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Magne-B6 nem tartja vissza, csak görcsölésre jó. Ha meg akar jönni, meg is fog, egész nyugodtan szedheted, akár van baba, akár nincs.
2010. ápr. 2. 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Szedheted,nem tartja visza:-)

Szép is lenne..

Én a 14.dpon simán pozit teszteltem ugyhogy már te is nyugodtan csinálhatsz:-)

2010. ápr. 2. 12:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek! Lehet, hogy ma meg is csinálom. A 10-es érzékenységű teszt kimutathatja délután szerintetek?
2010. ápr. 2. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Inkább reggel csináld! Most már várj egy pár órát:)
2010. ápr. 2. 12:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi:) Azt még kibírom:)
2010. ápr. 2. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert ha mégse látszana a 2 csík, úgyis megismételnéd reggel...
2010. ápr. 2. 12:55
 7/12 A kérdező kommentje:
:) Tudsz valamit:)
2010. ápr. 2. 12:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is a reggelre szavazok:-))

Hajrá!(második voltam)

2010. ápr. 2. 14:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 2. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Na?Teszteltél???:-)
2010. ápr. 3. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!