Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív, vagy csak átver a...

Ez pozitív, vagy csak átver a teszt?

Figyelt kérdés

11.dpo-n vagyok, Pregnasens teszt, még soha nem használtam ezt a fajtát. Kétségeim: Nem túl vastag a teszt vonal? Nem fura, hogy a tesz vonal szélei erősebbek, közepe halvány? Ilyen szokott lenni, ha pozitív?

Rögtön kijött a csík, ahogy áthaladt rajta pisi.

Negatív esetben ilyen vonal ugye nem jelenik meg? Akkor teljesen fehér lenne, ugye? Vagy csinál álpozitív eredményt is ez a teszt?

[link]

[link]

2016. márc. 9. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A kontroll csik egyaltalan nem szabalyos,a teszt sik pedig vastagabb mint a kontroll... Szerintem ez hibas teszt! Viszont az meg nem jelenti azt,hogy nincs baboca! :) egy masik teszt majd megmondja :)
2016. márc. 10. 03:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, teszteltél? :)
2016. márc. 10. 11:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek, remélem addigra tuti lesz 2 csíkom! :)
2016. márc. 10. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mar ma is siman tesztelhettel volna! :)
2016. márc. 11. 00:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Reggel teszteltem, sajnos negatív (Movo Romed).

Hasam kb egy hete görcsölget, mintha meg akarna jönni. Egyébként csak aznap mikor megjön, akkor szokott enyhe görcsöm lenni. Ébredési hőm is eléggé magas, sőt napközben is időnként megmérem és 37,3 szokott lenni kb egy hete. Pedig nem vagyok beteg.

[link]

Nem jól húzta be a gép a peteérésem napját, valójában febr. 27-én volt, éreztem rendesen.

Szerintetek van még remény? Nem kellene már mutatnia a tesztnek valamit? Az előző tesztem így tuti hibás volt?

Teljesen kétségek között vagyok! :(

2016. márc. 11. 07:31
 16/17 mandiga ***** válasza:

Szerintem is 27-én volt ovud, akkor holnapra nem várod. Remény mindig kell, hogy legyen. Sajnos én is láttam több halvány pozi tesztet és baba nem volt.

Drukkolok neked, hogy baba legyen!!!

2016. márc. 12. 19:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma reggelre lezuhant a hőm és meg is jött, sajnos. Talán majd legközelebb! Köszi a válaszokat és a drukkot!
2016. márc. 13. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!