Lehetek terhes? Vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Az a helyzet, hogy a párommal naptármódszerrel csináljuk, peteéréskor meg ugyanúgy belémélvez csak +ba használunk Pharmatexet.
Sosem lettem terhes az idők alatt, a ciklusaim 28 naposak és napra pontosan jön meg.
Nem szoktam barnázni, tehát progeszteron hiányt kizárnám.
A kérdés: Valamelyikünkkel baj lehet? Vagy csak használ nálunk a pharmatex?
2016. márc. 8. 21:29
11/12 anonim válasza:
Múltkor volt itt egy olyan kérdés amúgy, hogy ha valaki több éven át naptármódszerrel és megszakítással sikeresen védekezett (ami szintén nem egy tuti módszer), akkor vajon meddő-e. Több olyan válasz is volt rá, akik azt írták, hogy amikor így védekeztek, sok éven át nem lett baba, majd amikor szerettek volna, egy-két hónap alatt összejött. Szóval ilyen is van.
12/12 Dertelik válasza:
2x használtunk pharmatex tablettát mind a 2x tusfürdövel.fürödtem elötte és "belül"is megmostam magam szappannal....tegnap.és tegnap elött is azt irta a naptáram h terhesség esélye közepes és tegnapra h magas....holnap lesz ovuláciom....mekkora az esélye h terhes leszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!