Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

6 napja késik, a mellei megduzzadtak, nagyon fájnak. 2 napja viszont görcsölök, mint mikor meg szokott jönni, de semmi.

Nagyon parázok, hogy mi van ha.. :/ Vagy esetleg más betegség lenne, ciszta talán? Azért nem jön meg?

A barátommal csak azelőtti napokban voltunk együtt védekezés nélkül, mielőtt meg kellett volna jönnie. Szóval 1-jén kellett volna megjönnie, és mi 27-28-29 nem védekeztünk.

2016. márc. 7. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, lehetsz terhes, de ezt te is tudod, mert leírtad hogy volt hogy nem védekeztetek.
2016. márc. 7. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kételkedem, mert ugye csak akkor mikor mensi előtt voltam, szóval előtte védekeztünk óvszerrel :/ De azért köszönöm.
2016. márc. 7. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
a ciklus bármelyik részében terhes lehetsz, és létezik spontán peteérés is.
2016. márc. 7. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:

En a menstruaciom utan 4 nappal estem teherbe. 10 napot kesett mire vettem egy tesztet, ugyan olyan jeleket ereztem mint mikor megkene jonnie. Gorcsoltem. Nekem ennyi jele van csak a menstruacionak.

Majd írd neg h vegul is mi lett az eredmeny :)

2016. márc. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!