Hogy eshetnék könnyebben tehetbe?
Figyelt kérdés
Mégcsak kb. 2 hónapja próbálkozunk a picivel!Nagyon szeretném ha úgy összejönne a dolog hogy Karácsonyra ajándékként az egész családnak egy bejelentéssel örvendezhetném meg őket!Tudom ez így nem mehet, de mégis mivel segíthetnék magunkon a párommal hogy kicsit nagyobb esélyünk legyen?Nehéz nekünk mert nem valami rendszeres a ciklusom!Mit ajánlotok...?Esetleg valami póz,vagy ilyesmi!Ha nem rendszeres a ciklusom, akkor hogyan tudhatom meg mikor van peteérés??Hogy eshetnék könnyebben teherbe?Előre is köszönjük!Egy pár aki már nagyon szeretne egy csöppséget! :-)2007. nov. 12. 08:48
1/5 anonim válasza:
Lépj be te is a ciklus.hu-ra, ott ha beviszed a korábbi menzeszek adatait, kiadja neked napra pontosan, mikor van a legfőbb együttlétek ideje. Még arra is ad tippet, mely napokon várható fiú- ill. lányfoganás. Nekem is nagyon szedett-vedett ciklusom van, de ez a módszer jó kiindulópont. A póz mindegy, csak mindkettőtöknek kényelmes legyen.Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
en is ciklus.hu-n vvagyok nekem mindig mehjosolja h mikor jon meg es mikor van peteeresem(cilusaim 12 naptol 49 naposokig tartanak,)szoval ttenyleg jo,26an kiderul h sikerult e.es a mambaby.com -on is a termekenysegi naptar.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Mi vettünk egy peteérési tesztet,és hála istennek össze jött elsőre!
Nagyon sokat segített megállapítani mikor esedékes!
remélem nektek is segíthet!
Egy boldog hat hetes kismami.
4/5 anonim válasza:
Vannak homeopátiás szerek,gyógyteák amik segíthetnek .A babatervezők otthonában(keresd meg a neten)nagyon sok hasznos infót találhatsz.Én 2 hónap sikertelen próba után a ciklus első felében málnalevél teát ittam,ez segíti a peteérést,meglazítja a méhszájat,aztán a ciklus 2.felében palástfű teát ittam,az meg megerősíti a méh nyálkahártyáját,kedvez a beágyazódásnak.Nekem bejött!5 hetes kismami :)
5/5 anonim válasza:
Nekem nem jött be a ciklus.hu. Nem úgy jósolta meg a dolgokat, ahogy történtek. Nekem sem rendszeres a ciklusom. Nekem az ovulációs teszt többet segített. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!