Szerintetek 20 évesen felelőtlenség megtartani egy babát?
Állandó munkahelyem van jelenleg (szakmával rendelkezem és érettségivel, most jelentkeztem egyetemre), stabil párkapcsolatom. Igaz még a szüleimmel élek. Nem tudom képes lennék-e elvetetni, mert félnék a következményektől. De abban sem vagyok biztos, hogy helyes döntés lenne megtartani.
Még semmi sem biztos, mert pénteken megyek orvoshoz, de szeretnék előre felkészülni minden lehetőségre, és érdekelne a véleményetek.
Előre is köszi!
persze
mert itt minden 18évesenek: saját kecó, stabil munka, élete szerelme...
vicces
21-es, jaaa hogy téged ez zavar 😃 Hat bocsi hogy 17 éves korunktol dolgozunk mind a ketten, es ráadásul meg egymásra is találtunk es hazat is tudunk bérelni.
A szomszéd fűje mindig zöldebb 😜✌🏻
Én megtartanám. Az első gyerekem velem együtt ült az Erasmus-órákon külföldön- köszönjük szépen, terhesen is kiváló eredménnyel végeztem idegen nyelven :-) Amikor a másodikat vártam,akkor írtam és védtem meg a mesterdiplomámat. A harmadikkal "csak" dolgoztam, szerintem ez utóbbi nehezebb volt, mint egyetemre járni. én kaptam egyéni tanrendet - már alapból az Erasmus miatt is, de később a 2-nál csak nekem tettek össze egy bizottságot, hogy egy és ne kté napig tartson az államvizsga-, nekem a TO és egy kivételével az összes tanár nagyon segítőkész volt.
Egy másik barátnőm az orvosit végezte terhesen+babával, ő egy fél évet halasztott összvissz (én nem halasztottam).
Ha felvettek és még nem kezdted meg az egyetemet, akkor is kérhetsz halasztást.
Szóval, én úgy látom, nálad minden adott a babához, a szervezeted pedig most van az ideális korban a szüléshez :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!