Harmadik baba, de mikor?
volt egy császárom 4 éve, a második 1 éve.
ki mikor vállalta be a harmadik császárt?
"Harmadik baba, de mikor?"
Harmadik baba,de minek? CSOK?
bar... ha nem császárom lett volna már rég meglenne a három gyerekem.
ilyen idióta válaszokat nem kérek. saját hitelmentes családi házban lakunk
1 nem mindegy neked hogy mennyit szül,meg miért nem neked kell nevelni meg eltartani?
Szerintem várj még egy évet a heg miatt.Egy ismerősömnek a doki azt mondta teljen el legalább 2év két császár között!De ha felkeresel egy nőgyógyászt ő megvizsgál és szerintem ad tanácsot!
#1 Mert vágynak rá? Agyfszt kapok már ezektől a hozzászólásoktól. Eddig is sokan voltak, akik vállaltak 3. gyereket, és ezután is lesznek (nem a CSOK miatt).
És mielőtt bárki nekem esne, én nem szeretnék 3 gyereket, tehát nem emiatt írom..
Kérdező, én rákérdeznék az orvosomnál. Nekem 2 évet javasolt a 2 műtét között, tehát ezek alapján lassan neki lehet állni próbálkozni.
18 hónapot szoktak javasolni a két szülés között, azaz a 9 hónapos baba mellett már lehetne próbálkozni. Én januárban szültem császárral, mi egy évet fogunk várni a próbálkozással. (Ha sikerült volna a normál szülés, akkor is ennyit akartunk volna várni.) Az én dokim kicsit "lazább", szerinte már 6 hónappal a szülés után lehet próbálkozni - ezt azért én korainak tartom.
Szerintem már simán próbálkozhattok, de mivel egyrészt már két császárod volt, másrészt meg mindenkinek más a szervezete, ezt doki tudja konkrétan rád nézve megmondani.
köszönöm a válaszokat! :)
nemsokára megyek a dokihoz. de remélem sokat már nem kell várnom :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!