Ha beágyazódás környékén kapok olyan injekciót amit terhesség alatt nem szabad kapni bajt okozhat?
8.dpo-n vagyok. Ma kaptam egy erős injekciót izületi gyulladás miatt, és hétfőn is kapok majd. Most olvastam a betegtájékoztatóban:
Terhesség
- A Movalis-kezelés ideje alatt feltétlenül közölje orvosával, ha úgy gondolja, hogy teherbe esett. A terhesség első 6 hónapjában orvosa a Movalis injekciót kizárólag akkor írhatja fel Önnek, ha az alkalmazása nélkülözhetetlennek bizonyul.
Nem.
(De mindjárt jön 23456 válaszoló akik leírják,hogy igen.)
Ha babát tervezel, az első dolog, hogy tájékoztasd erről az orvost, akármilyen kezelés előtt.
Szóval mielőtt beadja a következőt, azért nem árt szólni neki.
Én egy antibiotikum kezelés előtt szóltam az adott orvosnak, de kiderült, hogy mégsem volt túl szerencsés a gyógyszerválasztás.
A nőgyógyászom azt mondta, ha ártott volna a babának, akkor nem marad meg. Szerencsére nem lett baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!