Lehet terhesség?
A párommal most februárban (1-jén, 10-e körül) voltunk úgy együtt hogy nem védekeztünk az aktus végén sem! :)
Na most, 4 nappal ezelőtt 2 napig eszméletlenül feszült a méhem, majd tegnap és ma apró szurkálódásos "fájdalom" és kevés rózsaszín nyálkás folyásom van, ma meg sokszor erős hányinger.
A nem vártot kb. 1-1,5 hétre várom.
Szerintetek bizakodhatunk a párommal? :)
Szia, jól értem, hogy másfél hét múlva lenne esedékes a köv. menzeszed? Elképzelhető a beágyazódási vérzés, bár állítólag az az együttlét után 2 héttel szokott lenni, illetve peteéré körül. Nekem nem volt, semmiféle jele a beágyazódásnak, pedig nagyon figyeltem magam. A hányingerhez még korai szerintem , bár tény, hogy minden terhesség más, mégis úgy gondolom, hogy azt még nem a terhesség okozza. Nekem furcsa ez a rózsaszín folyás. Beágyazódáshoz (ha a 10.-ét nézzük) már ,,késő" menzesznek még korai. Persze, lehet terhesség, de nem biztos, ezt így nehéz lenne megállapítani. Szerintem még korai bizakodni, de nemsokára tesztelhetsz, 1-1,5 hét már nem olyan sok :) Én 4 nappal a nemvárt előtt teszteltem halvány pozitívat, de csak azért teszteltem, mert iszonyatosan fájtak a melleim, én a méhemnél semmit nem éreztem.
Szurkolok neked! majd írd meg az eredményt.
Üdv.: 19 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!