Védekezés mellett terhesség?
Sajnos néhány hónapja, orvosi javaslatra abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, azóta óvszerrel védekezünk a párommal. A gyógyszer elhagyása után az első hónapban nem változott a ciklusom hossza, utána 1 héttel lerövidült és csak 21 napos lett, most, ha a legutóbbi ciklusomhoz viszonyítok, akkor 10 napja késik.
Nem tudom, hogy most csak a gyógyszer elhagyása miatt visszatért az ami kamasz koromban volt, hogy hol ekkor jött meg hol akkor jött meg vagy érdemes lenne tesztet vennem?
A folyamatos éhséget leszámítva nem jelentkezik egy tünetem sem ami menstruáció előtt szokott. Múlt héten görcsölt a hasam, mint amikor megjön,de azóta sincs semmi...
A teszttel nem veszítesz semmit, bár mi évekig óvszerrel védekeztünk és csak akkor lettem terhes, amikor nem használtuk.
Ha viszont a kamaszkori rendszertelen ciklusod beállítása céljából kaptál fogamzásgátlót (szerintem szörnyű ez a fajta tüneti kezelés), akkor a helyedben elmennék kivizsgáltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!