Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy valami más?

Beágyazódás vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utóbbi menstruációm február 10-15-ig tartott. A ciklusom pedig 29 napos, de késett 5 napot most legutóbb. Az utolsó napon, 15-én belekezdtünk párommal a babaprojektbe , együtt voltunk még ezen kívül 18-án, 19-én. Kb 3 napja tompa szúrkálást érzek a petefészkemnél, ami néha pár másodperc de néha pedig huzamosabb ideig is eltart, de nem egész nap érzem, ez a furcsa. Gondoltam felfázásra, de nem járok többet pisilni, és nem is fáj a vizelés. Folyásom sincs különösebben ezért nem gondoltam felfázásra sem pedig egyéb gyulladásra sem. Elképzelhető, hogy korábban volt a peteérésem? Úgy tudom a beágyazódás 7-12 napig tart, ezért kicsit korai lenne, nem? Vagy más lehet a dologban? A naptár szerint a mai naptól vagyok termékeny időszakban és 27én van az ovuláció. Válaszotokat előre is köszönöm :) és bocsi a regényért :D

2016. febr. 21. 01:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi, az ovuláció naptár szerint 26. :)
2016. febr. 21. 01:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon korai az beágyazódásnak, nem lehet az ovut érzed?

Most kell 2naponta akciózni ;)

2016. febr. 21. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a közelgő ovulációt érzed. Esetleg érdemes lenne végezni egy LH tesztet, hátha attól okosabbak leszünk. Máskor szoktál érezni bármit középidőben?
2016. febr. 21. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonló a helyzet nalam is:) Nekem 9en indult a ciklus. Elvileg nekem holnap lenne a pé de tegnap lh teszt még fele olyan eros csíkkal sem jelent meg,mint a kontroll. Uh javaslom neked is a tesztet m becsaphat az , h szeretnel babat. Elotte hogy védekeztetek? Mert ha gyógyszerrel akkor különösen ajánlok teszteket.
2016. febr. 21. 10:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszert szedtem másfél évig, azt 5 hónapja abbahagytam, megszakítással védekeztünk egészen eddig :) amúgy középidőbe egyszer sem volt ilyen érzésem, nem szokott szúrkálni, ezért vettem észre egyből.
2016. febr. 21. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!