Beágyazódás jele lehet a hasfájás?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva kell nem megjönnie.Tegnap es tegnapelőtt nagyon fajt a hasam egész nap néha a méhemet éreztem néha gyomorémelygest hasfajast.es szurkalt a bal petefészkem.kb a beágyazodasnál kellene járnunk feltéve hogy sikerült.volt aki csak Ennyit érzett beágyazodaskor? Mellfeszules nincs.egyebként máskor minden ciklus közepétől mar nőttek addig mig meg nem jött.2016. febr. 20. 14:06
1/4 anonim válasza:
Nekem csak szúrás volt, de az egyértelmű volt semmi mást nem éreztem még ilyennek :) a doki nem hitte el, hogy éreztem, csak mikor pont ott volt a baba, ahol mutattam :)
2/4 A kérdező kommentje:
semmiféle pecsételés mint amiről sokan irnak?
2016. febr. 20. 16:24
3/4 anonim válasza:
Én beágyazódás közben rendesen úgy éreztem mint ha kést döftek volna a méhembe és még meg is forgatták volna. Szörnyű egy éjszakai műszak volt, inkább raklapokat támasztottam mint hogy pakoltam volna arra a pár órára, de pecsételő vérzés nem volt, de viszont fura mód vér illatát éreztem amikor leguggoltam. Talán annyira minimális volt hogy nem jutott el a bugyiig.
Azóta 26 hetes vagyok, mellső falra ágyazódott be :)
4/4 A kérdező kommentje:
gratulálok neked és en pedg bizom a jövö heti pozitiv tesztben.köszönöm hogy válaszoltál.legalább te.
2016. febr. 20. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!