Ovulaciotol-beagyazodasig. Erezni valamit, tapasztalt valaki valamit?
Ovu után ha nem sikerül a megtermékenyítés, mindig nagyon szokott fàjni mensiig a mellem, kemény és csomós, terhességekkor nem keményszik meg, és csak oldalt fáj picit nyomásra.
Szorulásom volt, még mielőtt megjött.
Több napig éreztem a hasamban olyat, mint mikor rángatózik az ideg.
Ezt is a nem várt előtti napokban.
En szedtem/leraktam a f.gatlot, azota mensi elott szinte sosem erzekeny a mellem, csak akkor mikor megjon, de csak picit szokott fajni.
Most,ahogy irtad kedves "utolso" nekemis ketoldalt fajdogal, de nem veszes. Viszont a hasam feszitget, ilyeneket nem tapasztaltam eddig.
Remelem lehet belole valami, ugy izgulok :)
Utolsó vagyok. Vagyis u.előtti :)
Szóval akkor lehet, hogy Neked is azt jelenti az oldalsó mellfájdalom! :) szorítok!
Nekem elkezdett görcsölni a hasam a nemvárt idején, néha még érzem most is picit, bár szedek magnéziumot.
Bizom benne,igaz elozo honapban is nagyon ragorcsoltem, semmi nemlett belole, pedig 26 naposak a ciklusaim, probalunk idoziteni mindig a peteeresre..persze az keves, mert megis kell tapadjon..es hat abban is van valami, hogy el kell felejteni mindent, aklor fog sikerulni.
Dehat mit tegyen az ember, ha egyszer bennunk van a kivancsisag, es az akarat :)
Koszonom a drukkot, remelem addig "velem maradtok" itt az oldalon :)
Ha ez az 5. napod, hogy hogy 18-ra nem várod? 14 nap a luteális fázis.
Én is 18-ra nem várom, most vagyok a 3. dpon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!