Ovulaciotol-beagyazodasig. Erezni valamit, tapasztalt valaki valamit?
Figyelt kérdés
A het elejen lehetett az ovum, elotte/utana is egyuttvoltunk a parommal. Ez az 5.nap, tegnap es ma furcsan feszit a hasam, neha mintha "morajlana", 18-ra nemvarom. Nemtudom,hogy ez elojel lehet,vagy a ciklus csinalja,arra vagyok kivancsi, hogy aki odafigyelt magara, teherbeesesnel tapasztalt-e hasonlokat.2015. aug. 7. 13:53
11/19 anonim válasza:
Első próbálkozós hónapban mindenre figyeltem,együttlét pontos időzítése,testem apró jeleire amiket addig soha nem tapasztaltam,vagy más volt mint amilyen szokott lenni,így biztos voltam abban,hogy babám lesz,teszteltem negatívat,nyugtattam magam,hogy még korai,majd két nap múlva is,majd megjött...és nagyon elkeseredtem. Ekkor férjem közbeszólt-milyen jól tette...Következő hónapban kb tudtam mikor kellene együtt lenni,hogy egyáltalán esélyünk legyen,de nem igazán figyeltünk rá,úgy jött ki a lépés,hogy az általam durván kalkulált ovuláció környékén nem is tudtunk találkozni. Szóval biztos voltam benne,hogy az nem a mi hónapunk.Nem tűnt fel semmi rendellenes,minden olyan volt mint máskor,csak nem jött meg. Teszteltem,pozitív lett. Lehet ha figyelek rá találtam volna jelet (vagy amit annak tudtam volna be).Drukkolok,hogy jelek legyenek!
12/19 A kérdező kommentje:
Bocsanat, az 5.napot ugy ertettem,hogy ovu utani 5.nap :)
2015. aug. 8. 09:45
13/19 A kérdező kommentje:
Igen,nalam is hasonlo,probalok idoziteni, persze altalaban akkor sikerul,mikor mar feladja az ember :)
Figyelemmel kovetem a jeleket, aztan lesz,ami lesz. Van meg 10 nap durvan a nemvartig, addig elterelem a gondolataim :D
2015. aug. 8. 09:49
14/19 anonim válasza:
Igen kérdező, én is úgy értettem, pont azért nem értem. :)
15/19 A kérdező kommentje:
26 napos ciklusaim vannak, hetfon volt pe-m
2015. aug. 8. 18:39
16/19 anonim válasza:
Ha hétfőn volt pé-d, akkor tegnap még csak a 4. DPO-n voltál és 17-re nem várod. Feltéve, ha nem 14 nap a luteálisod, de ezt gondolom nem így tudod :) Akkor írtad volna..
17/19 A kérdező kommentje:
Akkor ma van az 5.
De szerintem a lenyegen nem valtoztat mar elnezest :)
2015. aug. 8. 20:37
18/19 anonim válasza:
Már elnézést, csak segíteni akartam. És ha ennyire számolod, akkor igen is rengeteget számít.
19/19 A kérdező kommentje:
Niki!
Tapasztaltal valami szokatlant eddig,vagy ugyanolyan minden ? :)
2015. aug. 11. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!