Szerintetek a 9. dpo-n lehetek? A ciklus.hu nem módosít. Ha a hőm fenntmarad, akkor trifázisos görbének lehet nevezni?
Teszt negatív. Mostmár elengedem a témát mert nemhiszem el,hogy ennyi idő után mèg nem mutatta volna ki a babát. 17.dpo-n. Viszont hőm 37 volt reggel. Most olvastam egy kérdést hogy a kérdezőnek 20 napja magas a hője csak még nem érkezett rá válasz. Kiváncsi vagyok.
Tudom,van esély amíg nem jön meg,de már most nem sok esélyt látok benne. Ilyen a görbém most: [link]
Még a 23.napon is létezhet egy pé szerintem.
ne add még fel, amíg nem jön meg, van remény! :)
Mindenesetre szerintem iktass be egy nőgyógyászt a jövőhétre....én is megyek szerdán! :)
Majd mindenképpen írd meg mit mondott:)
Én nem tudok orvoshoz menni. Nem egyszerű a helyzetem mert külföldön élünk és iszonyat nehéz orvoshoz jutni. :(
Nagyon "leszarok mindent" egy nép...
ohh, értem...hol élsz?
Én a mostani dokimhoz most megyek majd először, sajnos úgy tudom, ott nem lesz ultrahang, oda majd ezután ad időpontot...nagyon várom már, hiszen már 4 hete nem voltam ultrahangon....
17-én meg lesz a 12. heti genetikai uh meg a kombinált teszt, azután meg megyünk 4D-zni!!!! :) azt még jobban várom!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!