Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a 9. dpo-n lehetek...

Szerintetek a 9. dpo-n lehetek? A ciklus.hu nem módosít. Ha a hőm fenntmarad, akkor trifázisos görbének lehet nevezni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 24. 07:26
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Végülis a 28. ciklusnapodon is lehetett ovu...csak az kicsit szokatlan, mert előtte is már magasabb volt a hő...hát, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből! :) drukkolok!!!! :)
2016. márc. 2. 08:17
 42/48 A kérdező kommentje:
A poén, hogy akkor együtt sem volt előtte 4 napig. Szinte esélytelen h abból baba legyen.
2016. márc. 2. 08:38
 43/48 anonim ***** válasza:
akkor tényleg nem tudom....mindenesetre ha nem jön meg jövőhétig, és nem is lesz pozi teszted, szerintem menj el nődokihoz, hogy mit lát....
2016. márc. 2. 09:53
 44/48 A kérdező kommentje:

Teszt negatív. Mostmár elengedem a témát mert nemhiszem el,hogy ennyi idő után mèg nem mutatta volna ki a babát. 17.dpo-n. Viszont hőm 37 volt reggel. Most olvastam egy kérdést hogy a kérdezőnek 20 napja magas a hője csak még nem érkezett rá válasz. Kiváncsi vagyok.

Tudom,van esély amíg nem jön meg,de már most nem sok esélyt látok benne. Ilyen a görbém most: [link]

Még a 23.napon is létezhet egy pé szerintem.

2016. márc. 3. 07:43
 45/48 anonim ***** válasza:

ne add még fel, amíg nem jön meg, van remény! :)

Mindenesetre szerintem iktass be egy nőgyógyászt a jövőhétre....én is megyek szerdán! :)

2016. márc. 3. 09:05
 46/48 A kérdező kommentje:

Majd mindenképpen írd meg mit mondott:)

Én nem tudok orvoshoz menni. Nem egyszerű a helyzetem mert külföldön élünk és iszonyat nehéz orvoshoz jutni. :(

Nagyon "leszarok mindent" egy nép...

2016. márc. 3. 09:40
 47/48 anonim ***** válasza:

ohh, értem...hol élsz?

Én a mostani dokimhoz most megyek majd először, sajnos úgy tudom, ott nem lesz ultrahang, oda majd ezután ad időpontot...nagyon várom már, hiszen már 4 hete nem voltam ultrahangon....

17-én meg lesz a 12. heti genetikai uh meg a kombinált teszt, azután meg megyünk 4D-zni!!!! :) azt még jobban várom!!!! :)

2016. márc. 3. 09:47
 48/48 anonim válasza:
Hellóka, meg lehetne tudni hogy mi lett az eredményed mert pont ebbe a cipőbe járok, 17dpo, 37-37,1 között van napon óta a hőm és negativ tesztek.
2016. júl. 14. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!