Szerintetek a 9. dpo-n lehetek? A ciklus.hu nem módosít. Ha a hőm fenntmarad, akkor trifázisos görbének lehet nevezni?
2016. febr. 24. 07:26
31/48 A kérdező kommentje:
Igen addíg van :) Mostmár nem tesztelek 2-3 napig.
2016. febr. 28. 12:29
32/48 anonim válasza:
Oké, az eredményt pedig mindenképpen írd meg!!! :)
33/48 A kérdező kommentje:
36,9-re esett a hőm 37,2-ről...Azthiszem maholnap megjön.
2016. febr. 29. 07:15
34/48 anonim válasza:
Ez még nem nagy leesés, semmit sem jelent szerintem...van, akinek leesik attól függetlenül, hogy terhes lett, másnapra meg visszamegy...láthattad, az én görbémben is volt bőven visszaesés!!! :)
36/48 anonim válasza:
Mikor tesztelsz? Szét izgulom magam!!!! :)
37/48 A kérdező kommentje:
Ahan de negatív.. szerintem nincs baba. De hétvégén veszek másfajtát.
2016. márc. 1. 14:10
38/48 anonim válasza:
Hát azért még lehet baba!!!! :) írd majd meg az eredményt, ha teszteltél! :)
39/48 A kérdező kommentje:
Mindenképp:) De reggel még úgyis ellövök egy one stepet :D elleszek vele hétvégéig :D (azóta vettem én is:))
2016. márc. 1. 18:35
40/48 A kérdező kommentje:
Hő 37,1
Teszt negatív. Mostmár nemhiszem el,hogy a 16.dpo-n vagyok. Vagy 17. Már nemtudom. Tervezettbaba szerint a 9.-dpon. Ezek szerint még hétfőig "normális" ha nem jön meg. De remélem azért,hogy a tegnapelőtti hőleesés beágyazódás volt :)
2016. márc. 2. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!