Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a 9. dpo-n lehetek...

Szerintetek a 9. dpo-n lehetek? A ciklus.hu nem módosít. Ha a hőm fenntmarad, akkor trifázisos görbének lehet nevezni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 24. 07:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Oké, írd meg mindenképp!!! :)
2016. febr. 24. 20:04
 12/48 A kérdező kommentje:

A hőm ma 37 lett,tehát lőttek a trifázisos görbének. Nagyon szúr,feszül lennt a hasam alja. Azon agyalok,hogy beágyazódáskor feltétlenül lefelé kell esnie a hőmnek? Felugorni nem ugorhat? Mint tegnap.

A reggeli hcg. Hááát. Én nem vagyok az a bemesélős fajta,de esküszöm látni halványan egy 2.csíkot. nem tudom mire vélni,nem nagyon ismerem ezt a tesztet.

2016. febr. 25. 06:57
 13/48 anonim ***** válasza:

Rakj fel képet légyszi!!! :)

Nekem csak akkor volt rajta nagyon nagyon halvány csík, amikor babás lettem, előtte soha.... De itt a gyakorin olvastam már, h volt, akinek szellemcsíkos volt....

2016. febr. 25. 07:40
 14/48 A kérdező kommentje:

Hát én rakok szívesen,de képen nem nagyon látszik :)

[link]

Gépről meg semennyire sem fog látszódni! Hááát. Holnapra csak kiderül :)

2016. febr. 25. 07:45
 15/48 anonim ***** válasza:
Valóban nem agyon látom, de ha te látod, akkor biztos erősödni fog!!! :) nekem nagyon lassan erősödött ez a fajta tesz... Kb az 5. Nagyon halvány pozi után csináltam egy patikai gabriel tesztet, az tök erős pozi lett, míg ezek csak halványak voltak... De erre, hogy lövöldözzön vele az ember, tökéletesen megteszi!!! :) drukkolok nagyon!!!!
2016. febr. 25. 08:00
 16/48 A kérdező kommentje:
Szombaton csinálok másfajtát is,addig kitart ez a 4 még :D
2016. febr. 25. 08:17
 17/48 anonim ***** válasza:
Oké!!! Minden reggel informálj, hogy milyen lett a teszt!!! :)
2016. febr. 25. 08:41
 18/48 A kérdező kommentje:

Mindenképp :))

Délután 17 fele nincs értelme tesztelni,ha keveset iszok ma és előtte nem pisilek?

Egyébként éjszaka úgy jártam,hogy hajnali 3-kor pisilnem kellett és reggel 6-kor teszteltem. Tehát 3 órás pisiből.

2016. febr. 25. 08:45
 19/48 anonim ***** válasza:
Hát én is csináltam olyat, hogy délutáni pisiből, kevés ivás után, de azt csak akkor, amikir már viszonylag erősebb volt a csíkom... A hcg két naponta duplázódik, úgyhogy nem lehet erősebb délután a csík, mint reggel ilyen korai fázisban....
2016. febr. 25. 12:32
 20/48 A kérdező kommentje:
Már letettem róla,majd holnap reggel :)
2016. febr. 25. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!