Szerintetek a 9. dpo-n lehetek? A ciklus.hu nem módosít. Ha a hőm fenntmarad, akkor trifázisos görbének lehet nevezni?
A hőm ma 37 lett,tehát lőttek a trifázisos görbének. Nagyon szúr,feszül lennt a hasam alja. Azon agyalok,hogy beágyazódáskor feltétlenül lefelé kell esnie a hőmnek? Felugorni nem ugorhat? Mint tegnap.
A reggeli hcg. Hááát. Én nem vagyok az a bemesélős fajta,de esküszöm látni halványan egy 2.csíkot. nem tudom mire vélni,nem nagyon ismerem ezt a tesztet.
Rakj fel képet légyszi!!! :)
Nekem csak akkor volt rajta nagyon nagyon halvány csík, amikor babás lettem, előtte soha.... De itt a gyakorin olvastam már, h volt, akinek szellemcsíkos volt....
Hát én rakok szívesen,de képen nem nagyon látszik :)
Gépről meg semennyire sem fog látszódni! Hááát. Holnapra csak kiderül :)
Mindenképp :))
Délután 17 fele nincs értelme tesztelni,ha keveset iszok ma és előtte nem pisilek?
Egyébként éjszaka úgy jártam,hogy hajnali 3-kor pisilnem kellett és reggel 6-kor teszteltem. Tehát 3 órás pisiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!