Ha magasabb a prolaktin szint akkor is sikerülhet teherbe esni? Tényleg fontos! Nem nagyon foglalkoznak velem az orvosok!
Figyelt kérdés
Már 3.-jára voltam nődokihoz!Az első alakalom után 3 másik orvossal beszéltem telefonon,hogy milyen problémám van!De semmi!Konkrétan le sem sz..nak!Pedig normális nő vagyok!5 hónapja folyik a tej a bal mellemből nyomásra és mivel babát szeretnénk elmentem orvoshoz de nem küldött sehova,sőt azt mondta minden rendben. Ma voltam megint és mivel nyomásra most jött belőle így felküldött laborba egy prolaktin mérésre.Majd a héten kell vissza mennem!De én úgy tudom ez ciklushoz kötött.Vagy nem minden esetben?Így is kimutatja ha magas?Olyan hétfő szerda körül kell megjönni-e vagyis nem kellene!Még annyi hogy általában mensi előtt jelentkezik mindig! Van itt olyan akinek mégis lett így baba és meg is maradt?2016. febr. 23. 15:48
21/26 anonim válasza:
Valaki írta a Mastodydon cseppeket, ami bizonyíthatja azt, amit írtál.
Magától is rendbe jöhet a dolog és teherbe eshetsz, hiszen a Mastodydon homeopátiás, vagyis nem használ, mégis rendbe jött a válaszoló prolaktin szintje, vagyis magától történt a dolog.
22/26 anonim válasza:
szia , hogy vagy? minden rendben ?
23/26 A kérdező kommentje:
Szia!Aranyos vagy hogy kérdezed! :)
Még mindig jön nyomásra!13.-án megyek mell ultrahangra meg látom ott mit mondanak!De lehet elmegyek majd egy endo dokihoz is!Akkor a prolaktin szintem nem volt magas de írt fel gyógyszert.
2016. ápr. 5. 19:24
24/26 anonim válasza:
en 13 an analizisekre :)))) :d utolso vagyok
25/26 anonim válasza:
SZia! Hogy alakult a vérképed azóta illetve egyéb változás van -e, mert érdekel az eseted.
26/26 A kérdező kommentje:
Szia!Nem mentem utána sehova!Úgy voltam vele várok pár hónapot és utána elmegyek.Meg érte mert holnap egy hete,hogy pozitív lett a tesztem.Kedden megyek orvoshoz! Köszönöm az érdeklődést! :)
2016. jún. 23. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!