Ha magasabb a prolaktin szint akkor is sikerülhet teherbe esni? Tényleg fontos! Nem nagyon foglalkoznak velem az orvosok!
Ez nem nőgyógyászati feladatkör, hiszen a hormonokról van szó. Mindenképpen endokrinológushoz kell menni, nem nőgyógyászhoz, hozzá pedig be tud utalni a háziorvosod.
Nem tudjuk persze, mi az a magas prolaktin szint, de jobbik eset, ha meg sem fogan, mintha elvetélsz. Viszont van rá remek gyógyszer, csak kell hozzá egy orvos! menj endokrinológushoz, megértem, hogy a nőgyógyász nem tud segíteni, nem a szakterülete.
A barátcserje rendezi a magas prolaktint. De jobb volna persze ha orvos venne a kezébe, de sajnos ilyen az egészségügy, én is megjártam már vele. Hónapok az időpontokra, vérvételek, gyógyszerek. Aztán már nem vártam, van is 2gyerekem már. :)
Mindenképp kellene orvos, mert kérdés miért magas a prolaktin, és mennyire. Több oka is lehet, ki kell szűrni! Olvass utána mielőtt bármit beszedsz. Akadályozhatja a terhesdéget, vagy a baba megmaradását.
Szia!
Nekem magas volt a prolaktinom...1000 körül szóval duplája.Orvos nem foglalkozott velem csak elküldött endokrinológiára...persze beutalót nem írt így nem fogadott (3 hónapot vártam rá!)közben neten keresgéltem és találtam egy Mastodynon nevű cseppet ami direkt magas prolaktinra van.Azt hiszem 3500/üveg.1 üveg kb 1,5 hónapra elég ha napi 2*30 cseppet szedsz.3 hónapig lehet szedni.Úgy tűnik szépen levitte a prolaktinomat ugyanis azóta van peteérésem.Persze most megint megyek endodokihoz,de most van beutalóm is.Egyébként magas prolaktin mellett nem tudsz teherbe esni mert a szervezeted ahogy a dokim fogalmazott "terhesnek" érzi magát és meggátolja az ovulációt ennek következményeként hiába érik petesejted nem tud megrepedni és cisztává alakul.Remélem tudtam segíteni!
Ha valami még érdekel írhatsz privit :)
5-ös leírnád az értékeidet?prolaktin peg-prolaktin,visszanyerési százalék
az előtted válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!