Mi történt velem? Lehetek terhes ennek ellenére?
A helyzet a következő nálam.
A nőgyógyász ciklusom 7 napjától szededte velem a progeszteron 200 mg kapszulát. Vagyis január 30-an kezdtem el szedni. Közép időben olyan ovulációm volt vagy pete érès hogy feküdni kellet iszonyatosan fájt. Elég sűrűn voltunk együtt a férjemmel.
Most február 20 -án hagytam abba a progeszteront,és ma meg jött a menstruációm de nagyon furán, kevés, és hullámokban fáj szúr a petefèszkeim és a hasam, hol görcsölök hol nem. És hányingerem van. Lehetek terhes? Lehet ezért ilyen kevés a menstruációm?
És miért jött meg két nappal hamarabb?
Az, hogy hamarabb, vagy később jön meg pár nappal, több mindentől lehet. Ha úgy érzed, szerintem vegyél tesztet.
Lehetsz terhes is, meg az is lehet,hogy most ilyen a menstruációd.
Drukkolok, hogy baba legyen! :)
És késett már amikor a tesztet csináltad?Nekem késés után 4 nappal lett a teszt halványan pozitív.
Egyébként nekem kellett a 12. hétig progreszteront szedni és mellette is vérezgettem néha, de a gyogyszertől elmúlt. En hülye nem vettem észre hogy elfog fogyni a gyógyszer és 1 napi nem tudtam szedni, rögtön viszajött a vérzés, az orvos le is cseszett hogy vetélés lehetett volna. Amint folytattam a szedést rögtön abbamaradt.
Nem késett még.
Most nem olyan rég hozott a férjem egy tesztet a gyógyszertárbol Romed teszt csík, meg is csináltam és nem tudom el dönteni vékony második csík van rajta de a színét nem lehet rendesen látni most vagy szürke vagy rózsaszín.
Szedjem ma újra be a progeszteront? Nagyon aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!