Lehet még is terhes vagyok annak ellenére hogy csináltam tesztet és negatív lett?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim dec 29.én volt,peteérésem körül több alkalmalom voltunk együtt a párommal.Január 26 27.e körül kelett volna megjönnie helyette barnás folyásom van 3 napja minimális mennyiségben máskor nem szoktam barnázni.Most először probálkoztunk a babával mindig rendszeresen megjött a havim ugy ahogy kell.Csináltam tesztet jan 30.án reggel negatív lett a melleim fájnak néha mintha megjönne olyan érzésem van aztán elmúlik,lehet korai volt még a teszt?Utána néztem a tesztnek amit használtam sokan irtak hogy nem jo fals eredményt jelez,lehet még is csak terhes vagyok probáljak egy másik tesztet? Mikor érdemes orvoshoz menni?2016. jan. 31. 14:19
1/3 anonim válasza:
Várj 3-4 napot. Ha addig sem jön meg, csinálj tesztet. Ha negatív, de továbbra sem jön meg, menj el orvoshoz.
2/3 anonim válasza:
Vegyetek egy jobb minőségű tesztet:)
3/3 A kérdező kommentje:
Ma este még is csak megjött sajna de nem tudom mi lehetett ez a 3nap barnázás febrár végén hagytam abba a fogamzás gátlót be is állt utána a mensim rendszeresre barnázás nélkül
2016. jan. 31. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!