Első - második közt is ennyi volt és nehezen bírtuk. Ezért döntöttünk úgy hogy majd 2,5 év múlva várjuk a harmadikat de sajnos becsúszott. Menstruáció utáni 4-ik napon amikor máskor 30 napos a ciklusom.
2016. febr. 23. 12:28
1/7 anonim válasza:
Én hasonlóan jártam annak idején. A két nagy között pont 2 év van, és mivel tudtuk hogy ők a ciklus elején fogantak, naptár módszerrel "védekeztünk". 17 hónap van a második és harmadik gyerek között. Nálunk sokkal könnyebb volt az első félév, mint az első kettőnél volt, utána volt egy nehezebb időszak, de túllettünk rajta. Mostanra már összenőttek, és jól kijönnek egymással (6, 4 és 3 évesek).
2016. febr. 23. 12:33
2/7 anonim válasza:
Biztos nehéz lesz, de most már úton van. Szóval kitartás.
2016. febr. 23. 12:35
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs sok vagy keves, azon mulik, h a szuloknek milyen a teherbirasuk, szemyiseguk, hogy tudnak ezzel ugy " megkuzdeni", h kozben boldogok, kiegyensulyozottak maradjanak. Vegsosoron csak ez szamit. Ha a szuloknek ez tul sok es teljesseggel menedzsekhetetlen, akkor tul kicsi a korkulonbseg, ha deruvel es optimizmussal is megy, akkor elegseges.
2016. febr. 23. 12:36
4/7 A kérdező kommentje:
3 hetes vagyok, még sok minden megtörténhet de szeretnék felkészülni lelkileg erre a babára is így hogy korábban jön
2016. febr. 23. 12:41
5/7 anonim válasza:
Nálunk az első két gyerek között 18 hónap a korkülönbség, a második, és a harmadik között 20 hónap. Nálunk is nehéz volt az második gyerkőccel, de inkább azért, mert ő érzékenyebb volt. A harmadiknál nem volt gond a korkülönbség. Könnyen besimult a baba a mindennapokba. Sokkal egyszerűbb volt őket összehangolni. Azt se feledd, hogy nagyobb rutinod van!
Most már 3 éves a legkisebb is, és igazi összetartó kis csapatot alkotnak.
2016. febr. 23. 13:25
6/7 anonim válasza:
Tesóm és köztem is 18 hónap volt, anyum azt mondta, hogy az eleje nem könnyű, de utána megy minden. Egyik ismerősömnek pedig 16 hónap lesz a babái között, a másodikat ők is későbbre tervezték, de becsúszott és nyárra várják. Jó babázást kívánok!
2016. márc. 8. 09:07
7/7 anonim válasza:
Szerintem tok jo lesz nekik igy felnoni, egyutt jatszani, egyutt kamaszodni! :)
H nektek milyen lesz? Azt nem tudom, meg csak az elso babamat varom, de biztos nem konnyu es csodajo lesz oket latni egyutt cseperedni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!