Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beagyazodasi pecseteles/...

Beagyazodasi pecseteles/ rozsaszinezes? 10dpo

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azoktol szeretnek kerdezni, akiknek volt beagyazodasi pecseteles vagy verzese. Milyen volt? Meddig tartott? Es mikor volt pontosan?

8 honapja probalkozunk babaval, pcos vagyok. Inofolicot iszom es beallt a ciklusom November ota 29 napra es van peteeresem is. Ezelott hosszabb ciklusok voltak, 32-34 naposak.

Ciklus 14-15. napjan lett egy eros pozi ovu tesztem. Ma vagyok a 25. napon es delutan pisilesnel rozsaszin szeru folyasom volt. Bocsi, hogy igy leirom. Utanna meg ketszer eszleltem, de mar elmult. Lehetett ez beagyazodas? A mensit 5 nap mulva varom. Remenykedhetem? Valakinek volt hasonlo es lett pozi tesztje?

A hasam picit fura, neha szurkal, de nem gorcsol.

Ha nem baba, akkor mi lehetett ez? Soha eletemben nem jott mèg meg ennyivel hamarabb, barnazni se szoktam.

Elore is koszonom a valaszolat.

2016. febr. 22. 17:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem rozsaszim ver szeru valami volt, de ket nagyonb csepp es csak pisiles utam, betetet nem ert. Ezert remenykedem nagyon.

Utolso elotti neked milyen pecseteles volt? Barnas?

2016. febr. 22. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
En vagyok az utolsó. Nekrm szerintem mrg fog jönni úgyhogy ennyit erről.
2016. febr. 23. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, nekem világos barnás volt, nem olyan kevés, de persze nem is volt sok.
2016. febr. 23. 15:04
 14/16 anonim válasza:

PONT ELŐBB ÍRTAM EZT KI :)

Most van a beàgyazòdás? Segitséget kérnék.

Sziasztok!

Mindig 31-32 jön meg a menstruàciòm.Utolsó menszim első napja. Januar 27.

Ma du. Kicsi barna pecsetelest tapasztaltam.Ez beagyazodas jele vagy menstruacio?Ugyebár 27-28nem vàrom.Nekem menstruacio elott eddig nem volt soha meg barnazas.Megjon azonnal ver szinu 1 nap hyengebb erosodik negyedik nap gyengul es 5.nappal veget er

2016. febr. 23. 19:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor igen! Akár az is lehet. Pár nap aztán kiderül:)
2016. febr. 24. 07:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem megjott a 28. Napon :(

Remelem a marcius sikeresebb lesz :)

2016. febr. 26. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!