Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány napon keresztül lehet...

Hány napon keresztül lehet érezni a beágyazódási jeleket?

Figyelt kérdés
Többféle tapasztalatra is kiváncsi lennék.köszönöm.

2016. febr. 21. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egy percig sem éreztem.
2016. febr. 21. 07:19
 2/6 nini24 ***** válasza:
Nekem a peteérés utáni 10.napon nagyon erezhetően el kezdett szúrni a hasam alja. 2 napig tartott,de másnap már a teszt is pozi volt! :) Folyásom semmi nem volt, teljesen száraz voltam odalent. Ez a 2 jel eleve gyanús volt, ezért teszteltem!
2016. febr. 21. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én első terhességnél éreztem petefészekszúrást (azon az oldalon ahol ovukor is), másodiknál semmit (elvetéltem), harmadiknál még az ovu is máskor volt mikor "kellett volna", szintén semmit, de itt még se mellfeszülés semmi nem jött a mai napig (28hetes vagyok).
2016. febr. 21. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
1 teljes napig éreztem,mintha belül szétfeszültek volna a szerveim. De másnap jött egy kis pecsételés,majd 3.nap is. Tehát 9.dpo-n éreztem,a 10.11.-en már nem.
2016. febr. 21. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem éreztem semmit, menzesz előtti napokban éreztem, hogy ez most erősebb menzesz lesz, fáj a hasam nagyon. aztán nem jött meg.:)
2016. febr. 21. 09:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.nekem két napig tartott furcsa hasfájás közben néha szurkalt hol egyik hol jobboldalt m.Reméljük baba lesz mar nagyon várjuk.még nem merek tesztelni várok a nem vartig
2016. febr. 21. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!