Beágyazódási vérzés tarthat 5 napon keresztül?
Általában két-három napig tart. Szerintem inkább hormonprobléma lehet, valamiért nem elég pl. a progeszteronod. Ha nem jönne meg a szokott időben, azért tesztelj, de nem valószínű így óvszeres védekezés mellett. (persze tudjuk, még így is van rá esély).
Nőgyógyász tudna többet mondani, hogy mi lehet a gond.
Szia !
Velem is pont ez volt a helyzet, vagyis hát nekem nem előbb hanem 5 nappal később jött meg, mint kellett volna. és az sem volt olyan igazi. első 2 nap pirosas volt, 3. nap elmúlt teljesen (tök tiszta és szárazság volt) majd 4-5 nap barnázás.
Nem teszteltem mert betudtam egy mensinek (bár nekem ilyen minőségű még sosem volt) Azóta eltelt 2-3 nap... ha esetleg érzek valamiféle árulkodó tünetet akkor lehet ellövök egy tesztet. A kérdésedre válaszolva, nem tudom, hogy normális e 5 napon keresztüli beágyazódásos vérzés. (nyilván ahány nő annyi fajta variáció, szervezet, reakció) de kiváncsi lennék én is , hogy volt e esetleg valaki így.
A te szitudnál én azt gondolom hogy mivel védekeztetek gumival így kicsi az esélye ... bár nem lehet tudni..
Mi dolgozunk a babán és nem használunk semmiféle védekezési módszsert.
Én azt mondom, hogy az együttléttől számítva 14-16 nap múlva csinálj egy tesztet. (persze ha addig nem jön meg rendesen ahogy szokott)
Majd irj hogy mi lett veled !
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!