Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási vérzés tarthat 5...

Beágyazódási vérzés tarthat 5 napon keresztül?

Figyelt kérdés
A ciklus 10.naján voltam együtt a barátommal, és a 18. naptól vérzek. A második napon kicsit erősebben vérzett, de a többi napon épp hogy csak meglátszódott a wc-papiron. Általában világnarancsságra szine volt. Általában a ciklusaim hossza 32-34 nap.Egyébként védekeztünk óvszerrel. Lehetséges h ezen információk alapján mégis terhes vagyok?

2016. jan. 28. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában két-három napig tart. Szerintem inkább hormonprobléma lehet, valamiért nem elég pl. a progeszteronod. Ha nem jönne meg a szokott időben, azért tesztelj, de nem valószínű így óvszeres védekezés mellett. (persze tudjuk, még így is van rá esély).

Nőgyógyász tudna többet mondani, hogy mi lehet a gond.

2016. jan. 28. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Velem is pont ez volt a helyzet, vagyis hát nekem nem előbb hanem 5 nappal később jött meg, mint kellett volna. és az sem volt olyan igazi. első 2 nap pirosas volt, 3. nap elmúlt teljesen (tök tiszta és szárazság volt) majd 4-5 nap barnázás.

Nem teszteltem mert betudtam egy mensinek (bár nekem ilyen minőségű még sosem volt) Azóta eltelt 2-3 nap... ha esetleg érzek valamiféle árulkodó tünetet akkor lehet ellövök egy tesztet. A kérdésedre válaszolva, nem tudom, hogy normális e 5 napon keresztüli beágyazódásos vérzés. (nyilván ahány nő annyi fajta variáció, szervezet, reakció) de kiváncsi lennék én is , hogy volt e esetleg valaki így.

A te szitudnál én azt gondolom hogy mivel védekeztetek gumival így kicsi az esélye ... bár nem lehet tudni..

Mi dolgozunk a babán és nem használunk semmiféle védekezési módszsert.

Én azt mondom, hogy az együttléttől számítva 14-16 nap múlva csinálj egy tesztet. (persze ha addig nem jön meg rendesen ahogy szokott)

Majd irj hogy mi lett veled !

N.

2016. jan. 28. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Most hétvégén lesz 14 napja...viszont a naptár szerint a következő menzeszig még van legalább 9-10 napom.
2016. jan. 28. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát azt javaslom hogy várd meg a következő mensid mindenképp !!!!! És ha nem jön meg akkor viszont tesztelj mindenképp !
2016. jan. 28. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt még kihagytam h a hasam nagyon fájt közben időnként... majd irok h mi lett.
2016. jan. 28. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2016. jan. 31. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Sikerült a baba?
2016. febr. 10. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
35.nap...legutobb is 37 napos ciklusom volt....most par napja faj a hasam, mint ahogy maskor is szokott menzesz elott.
2016. febr. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!