Hőgörbe, beágyazódási vérzés - véleményeznétek?
Sziasztok!
Ránéznétek a görbémre? Mond valamit a hozzáértőknek?
A peteérésemet figyeltem ovu tesztekkel is, nagyon korán volt, de stabilan látszik szerintem.
Utrogestant is használok utána, tehát a hőmet eleve megdobja a luteálisban. Volt egy esés, akkor pecsételtem is, és szurkált a hasam, volt mensi görcs is.
A mellem viszont mostanra már nem feszül, de azt a progi befolyásolja biztosan, eddig is minden hónapban így volt.
A teszt még negatív, de ez nem is csoda.
A görbe és a vérzés alapján reméljek még, vagy nem olyan fényes a helyzet?
Köszi a válaszokat!
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
A görbét most vezetem először, és szerintem az az utrogestan miatt talán annyira nem is mérvadó.
Viszont pecsételésem még nem volt a luteális közepén, nekem ez az egy dolog ad okot a bizakodásra.
Biztató! De fölöslegesen teszteltél ilyen korán! Leghamarabb is a 12. dpo-n mutat ki valamit a teszt, de érdemes várni a 14-15. napig! (Bevallom én sem bírtam tovább a 12.-ig, valami belső hang felébresztett hajnalban és úgy éreztem nekem tesztelnem kell! Szerencsére pozitív lett). Sok sikert! :)
38 hkm
Nekem ma is negatív a tesztem (David, 15-ös érzékenységű), és kicsit fájdogál a hasam mensi szerűen, a hőm 1 tizedet esett. Ma vagyok a 12. dpo-n.
6-os, Te teszteltél ma? Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!