Beagyazodasi pecseteles/ rozsaszinezes? 10dpo
Sziasztok,
Azoktol szeretnek kerdezni, akiknek volt beagyazodasi pecseteles vagy verzese. Milyen volt? Meddig tartott? Es mikor volt pontosan?
8 honapja probalkozunk babaval, pcos vagyok. Inofolicot iszom es beallt a ciklusom November ota 29 napra es van peteeresem is. Ezelott hosszabb ciklusok voltak, 32-34 naposak.
Ciklus 14-15. napjan lett egy eros pozi ovu tesztem. Ma vagyok a 25. napon es delutan pisilesnel rozsaszin szeru folyasom volt. Bocsi, hogy igy leirom. Utanna meg ketszer eszleltem, de mar elmult. Lehetett ez beagyazodas? A mensit 5 nap mulva varom. Remenykedhetem? Valakinek volt hasonlo es lett pozi tesztje?
A hasam picit fura, neha szurkal, de nem gorcsol.
Ha nem baba, akkor mi lehetett ez? Soha eletemben nem jott mèg meg ennyivel hamarabb, barnazni se szoktam.
Elore is koszonom a valaszolat.
Gratulalok neked :)
Remelem nekem is az lesz. Sosem volt mèg ilyen fura "valamim" mensi elott 5 nappal. Nagyon szeretnenk mar babat :)
Hat en ugy gondoltam, hogy varok pentekig. Nem akarok csalodni megint.
Nekem mar el allt ez a rozsaszin folyas szeru, pici barna van, de csak pisilesnel veszem eszre.
Te mikor fogsz tesztelni? Szurkolok neked 🍀
En nem
Homerozok, csak ovu tesztezek, de eddig az jol jelezte, mert altalaban pozi ovu teszt + 14 nap es megjon :( de remelem most nem igy lesz :))
En is mindig ugy vagyok, ahogy te :)
De most tenyleg kibirom, vagyis probalom :D
Irj majd mindenkeppen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!