Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Combfájdalom nemvárt előtti 4...

Combfájdalom nemvárt előtti 4 napon egyértelműen a menstruációt jelzi? Vagy ettől lehet még terhesség?

Figyelt kérdés
Mielőtt megjönne mindig izomlázam van a combomban (is). Tudom, hogy a terhesség első tünetei megtévesztőek, és hasonlítanak a menzesz tüneteihez, no de ez a lábfájás beleillhet a tünetekbe? Vagy ez egyértelműen azt jelzi, hogy meg fog jönn? Ha van valaki, akinek hasonló tünetei voltak/vannak menzesz előtt, írja meg, mit érzett. Köszönöm!
2016. febr. 21. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
nálam is szoktak ilyen tünetek lenni, meg fejfájás előző nap. mellfeszülés. esetleg hasgörcsölés, vagy az van akinél csak megjött-után van.
2016. febr. 21. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Lábfájásnak semmi köze nincs a női ciklushoz, se a menstruációhoz, se a terhességhez. Valószínű megerőltetted vagy meghúzódott és attól fáj, ebből nem lehet arra következtetni hogy meg fog-e jönni vagy terhes vagy-e.
2016. febr. 21. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem mindig fáj a combom mielőtt megjönne, nem azért van, mert meghúztam. Olyanok válasza érdekelne, akiknek hasonló fájdalmai vannak. Ők, amikor teherbe estek, a terhesség legelején éreztek e ilyen jellegű fájdalmat, vagy akkor ez megszűnt?
2016. febr. 21. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Szinte egyetlen tünetem volt menzesz alatt a combfájás. Valószínű az előző válaszoló még nem járt így, hogy "leszakad a hús a lábáról" érzése van egész nap.

Szerintem meg fog jönni. 37 hetes vagyok pont ma, nekem kimaradt a menzesz, és semmi olyan tünetem nem volt, ami arra utalna, hogy meg akar jönni! Sajnálom, de azért drukkolok!!

2016. febr. 21. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Gyengébbek kedvéért: a menstruációs görcs kisugárzik a combba. Ilyen is van, igen.
2016. febr. 21. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Jobb ha tudom mire számíthatok, köszi az infót!
2016. febr. 21. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!