Van akinek megjött és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 20:56
1/7 anonim válasza:
barátnőm mesélte,hogy 3. gyerekként jött a világra úgy, hogy mire Anyukája elment orvoshoz (mert hirtelen nagyon beteg lett), közölte vele az orvos,hogy két szívhangot hall....és,hogy kb van egy hónapja a gyerekig. Mindvégig megvolt a menszesze. A váratlan baba most 34 éves.
2/7 anonim válasza:
Anyukám velem az első hónapban menszeszelt, de elmondása szerint fele olyan erős , és hosszú volt mint szokott. Kövi hónapra már nagyon erős tesztje lett, meg én jópár hetesen :D
(második gyerkőceként)
3/7 anonim válasza:
a barátnőm édesanyja, 4 gyermeket szült, mind a négynél menstruált még 2-3 ciklust.
4/7 anonim válasza:
Én így voltam. Amikor már gyanús volt a dolog elmentem a nőgyógyászomhoz, és csak azt hallottam, hogy mondja az asszisztens nőnek : Gerinc követhető, hólyag telítődve, Gravs. kb 16.....
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Volt valami tüneted, vagy más volt valamiben a vérzés?
2016. febr. 21. 08:26
7/7 anonim válasza:
Anyukám végig vérezgetett a nemvárt környékén. Unokanővéremnek az első hónapban még megjött, utána mindig aludni akart így gyanus lett a dolog.Barátnőm 3-4 hósan tudta meg hogy kismama, második gyermek lesz, végig menstruált, a reggeli hányásokkor lett gyanús :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!