Fogamzásgátló után ki, mennyi idő alatt esett teherbe?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 19:49
1/13 anonim válasza:
10 év tabletta szedés után 1 hónap gumival védekezés, mivel a ciklusom rendben volt, így a következő hónap élesben ment, és meg is fogant a fiunk.
Minden rendben volt, tökéletes terhesség, gyors szülés, egészséges baba.
3/13 A kérdező kommentje:
Én pont 2 évig szedtem tablettát, az első megvonásos vérzés után pontosan megjött, most viszont 6 napot késett és elég nehézkesen jött meg. Tabletta előtt mindig tökéletesen szabályos volt a menzeszem. Helyre fog állni ?
2016. febr. 20. 19:56
4/13 anonim válasza:
6. hónapban. Nekem rögtön utána helyreállt a ciklusom, igaz, előtte is rendben volt.
6/13 anonim válasza:
8. hónapban de csak miután clostival újraélesztettük a petefészkeim.
8/13 Lina63 válasza:
Tabi után 2hónapot vártunk, majd 2. hónapban összejött lányunk. 7 évig szedtem.
9/13 anonim válasza:
10 èvig szedtem kisebb-nagyobb megszakìtàsokkal. Ciklusom azonnal helyre àllt 4. Hònapban lettem babàs.
10/13 anonim válasza:
4. évig szedtem. Májusban lesz 4 éve, hogy nem jön a baba :( Sajnos nekem teljesen tönkre vágta a hormonrendszerem a tabletta, azóta sem tökéletes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!