Fogamzásgátló abba hagyása után mikor tudok újra teherbe esni?
Mindenkinek BUEK!!:)
MA éjjel drága párom bejelentette szeretne ha ez évben megajándékoznám egy babával :)
Nos én fél évig szedtem a fogamzásgátlót és eddig az újból 4szemet szedtem be ugy hogy ugy döntöttem leállok..
Kérdésem hogy kb mikorra számithatok arra hogy teherbe tudok majd esni biztosan?
A fog. gátló abbahagyása a ciklus miatt úgy javasolt, hogy végig szeded a levéllel és utána állsz le vele.
Amúgy nem tudni, hogy mikor jön össze. Valakinek egyből összejön, valakinek hónapokig tart, valakinek meg még tovább.
Akár azonnal! Nekünk az első gyógyszer mentes hónapban összejött! Tegnap töltöttük a 13. hetet.
Barátnőjét szintén tervezték a babát. Márciusban hagyta abba a gyógyszert, a hormonjai teljesen felborultak, októberben jött össze nekik. Nagyrészt azon múlik h reagál a szervezetet a gyógyszer megvonására.
Sok sikert kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!