Kis kutatás. Vannak itt olyanok akik fogamzásgátló mellett estek teherbe?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen történetet hallani.Milyen gyógyszert szedtél?mikor fogant a baba?esetleg kihagytál egy szemet vagy hasmenés hányás esetleg antibiotikum volt a háttérben?Vagy rendben szedted a bogyókat és mégis?Mikor és hogyan tudtátok meg?A megvonásos vérzés jelentkezett?Hogy fogadtátok?na és a család? köszönöm ha válaszolnak az érintettek :)2016. jan. 16. 15:26
1/13 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne. Bocsi, hogy a kerdesre nem tudok valaszolni.
2/13 anonim válasza:
Kb. láthatatlan statisztikai hiba kategória az ilyesmi... legalábbis ami valóban ilyen, mert a legtöbben bekamuzzák, hogy persze szedték percre pontosan de közben kimaradt 1-1 tabletta vagy hasmenés/hányinger/antibiotikum jött közbe.
A tabletta gyártók igazából akár garanciát is adhatnának, hogyha valaki rendesen szedi és betart minden előírást akkor x milliót fizet ha mégis baba lesz. Csak hát rohadt nehéz lenne bebizonyitani, hogy tényleg rendesen szedte, tényleg nem volt semmi hasmenés/hányás/antibiotikum. Így marad az, hogy inkább ráírják, hogy egyetlen módszer sem 100% és ezzel a részükről le van tudva a felelősség.
3/13 anonim válasza:
Egy kiamaradt tabletta ennyit szamit? Es ha kimarad egy akkor az az utana levo napokban nem ved vagy akar elozo aktusbol is teherbe lehet esni?
4/13 A kérdező kommentje:
szernitem nyílván az előzőből is hogy 3-5napig élnek még bennünk a kis katonák :)
2016. jan. 17. 11:25
5/13 anonim válasza:
Hmmm akkor en eselyes vagyok. Irtam is ki egy kerdest, hogy terhesnek erzem magam es minden tunetem megvan. Elozo honaoban egy szem kimaradt. Kilyukadhatott a buborek es utolag talaltam meg a taskamban.
6/13 A kérdező kommentje:
igen azt hiszem azt olvastam is. hát nem tudom nekem olyan volt, hogy hányás hasmenéses vírus kapott ez és pont előtte voltunk együtt.De nálam nem történt meg a baj.de ez persze nem jelent semmit.Ez nálad mikor történt?azóta volt megvonános vérzésed?tesztet csináltál?
2016. jan. 17. 18:25
7/13 anonim válasza:
Igen volt de nem olyan mint elotte. Tesztet csinaltam negativ, viszont ha jol tippelek, hogy mikor maradhatott ki az az egy szem (a ciklus kozben is vereztem egyszer es egy tabletta kimaradasa elvileg okozhatja ezt) akkor az meg korai teszt volt. Orvoshoz megyek, addig mar nem is merek tesztelni mert olyan nagy csalodas lenne egy ujabb negativ :( tudom, hogy ez ellentmondasos, de bonyolult sajnos.
8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem azért tesztelj még egyet, mert lehet hogy az orvos nem is látna még semmim akkor sem hogy valami elkezdődött. meg jobb tudni mint bizonytalanságban lenni.Tudom hogy ilyenkor az ember más elképzeli hogy milyen is lenne, meg kicsit beleéli magát attól függetlenül hogy nem volt tervezett. de drukkolok, írj mindenképp hogy mi lett :)
2016. jan. 17. 18:42
9/13 anonim válasza:
az én környezetemben előfordultak ilyesmi "balesetek", hozzáteszem, az egyik lány full partyarc volt (drogokat sem vetette meg, nem csak az alkoholt), de lehet hogy nem is ezen szerek gyengítették a tabletta hatását, hanem csak szimplán elfelejtette párszor bevenni, mert be volt állva. Én évek óta szedem, volt olyan hogy kimaradt egy szem, mégsem lettem terhes. Szerintem nagyon nagy átlagban a tabletta mellett teherbe esőknél van ott egy kis (direkt vagy feledékenységből/tudatlanságból adódó) susmus.
10/13 anonim válasza:
Igen megiscsak jobb a teszt mint a bizonytalnsag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!