Babát szeretnénk de mikor? Most álljunk neki vagy várjunk még?
Figyelt kérdés
fogamzás gátlót szedek.Most fogy el,de babát szeretnénk.Van egy 3 éves kisfiam(előző kapcsolatomból),párom most kapott jó munkahelyet(most jár le a próba ideje)Nem tudom eldönteni mi is legyen,írassak újabb 3 havi gyógyszert és várjunk 3 hónapot még vagy álljunk neki a baba projektnek.Párom azt mondja én döntsem el de tanácstalan vagyok....2010. márc. 31. 11:06
1/7 anonim válasza:
én várnék min. 3 hónapot. Bár ezek a "modern" fogamzásgátlók kevés hormont tartalmaznak, de ezeknek is kell egy minimális kiürülési idő...
2/7 anonim válasza:
Mi vártunk a fogamzásgátló kiürülésével. Úgy tudom ez ajánlott. Én várnék néhány hónapot.
3/7 anonim válasza:
én megvárnám a próbaidő végét minimum. mégis csak nyugodtabban tudtok akkor belevágni
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem a próbaidőhöz kéne alkalmazkodni. Persze az jó, ha van tuti munka, de kérdem én a próbaidő lejárta az ekvivalens azzal, hogy tuti munkája lesz mindig? Ugyanúgy megszűnhet a munkahelye mondjuk egy hónap múlva is, csak akkor lesz plussz két hét/egy hónap felmondási idő.
5/7 anonim válasza:
meg annyit tennék még hozzá, hogy állj a sarkadra és ne te döntsd el: együtt döntsétek el. ez mégiscsak fontos dolog és kettőtök döntése kell, hogy legyen
6/7 anonim válasza:
persze, attól még nem tuti munka, ha próbaidő után is alkalmazzák. de! próbaidő alatt azt mondhatják, hogy holnap már ne gyere. míg ezt ha van határozatlan idejű szerződése, akkor nem tehetik meg. plusz, szerintem azért jelent valamit, ha meghosszabbítják a szerződését.
7/7 A kérdező kommentje:
A munka tuti.mert karbantartó villanyszerelő egy nagy mezőgazdasági cégnél.Nem is a munka ami aggaszt hanem hogy hogyan fogok elbírni 2 gyerekkel.Meg hogy ha meg lesz a kicsi a párom ugyan úgy fogja e szeretni az én fiamat?Most nagyon imádják egymást de egy saját mégis csak más.Nem tudom hogyan lenne helyes a döntés.Ö szeretne nagyon de azt mondta nekem kell eldönteni mikor akarok vállalni babát.3 hónapot azért várnánk mert megvan a fog gátló újabb 3 havi adagja.
2010. márc. 31. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!