Mit tennétek? Tartsam meg, vagy? Tényleg olyan elítélendő ez? Amúgy egy abortusznak mi a menete?
Történt egy kis baleset,teherbeestem,pedig vigyáztuink.
3 gyermeket nevelünk 2 szobás önkormányzati lakásban.Nem mondom,hogy rosszul megy a sorsunk,de nem vagyok benne biztos,hogy mégegy baba beleférne.A legkisebb még egy éves sincs.
Nem tudom mit tegyek,mert világ életemben abortuszellenes voltam.Nem tudom,hogy bírnám lelkileg.De ha megtartjuk,akkor sem biztos,hogy könnyű lenne,sajan nincs túl sok segítségünk.
Ha mégis az abortusz mellett döntünk,annak mi a menete,mennyi ideig tart az egész procedura,és mennyibe kerül?
Kérem csak olyanok írjanak,akik voltak már ilyen vagy hasonló helyzetben és segíteni tudnak tanácsaikkal,nem pedig támadnak.
Azt hiszem ezt ki kell hangsúlyozzam,ÉRZÉKETLEN TUSKÓK KÍMÉLJENEK!!!
Mindenki másnak előre is köszönöm!
előző vagyok
látom már jönnek az add örökbe és ennyi szöveggel
azt hiszik,hogy ilyen könnyű lenne csak úgy odaadni a saját gyermekedet,akit megszültél,9hónapig a hasadban volt?Az mekkora lelki fájdalom már?Persze,ott vannak akiknek nem lehet gyerekük vagy mit tom én,azok vegyenek ki állami gondozásból,vagy nem tudom,de ilyet senki nem kérhet egy anyától,hogy adja örökbe a saját gyerekét!hát inkább akkor már én nem eszem,de ha megszültem,felnevelem,és nem örökbe adom!!!!
Szívből köszönöm mindenkinek a válaszokat,segítséget.Külön-külön átgondolva,mérlegelve a lehetőségeket és a következményeket,végül úgy döntöttünk megtartjuk a babát.Nem lesz egyszerű,de mindkettőnknek ezt diktálja a szíve.A helyszűke lesz a legnagyobb probléma,de sok jó ember kis helyen is elfér-szokták mondani.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek,és kívánok további aktív Gyakorizást! :-)
de jó!
gratulálok, hogy a szívetekre hallgattok!
(legjobb barátnőméknél van 3 gyerek már, pici házban élnek, a férj keresete alig elég ennivalóra. És mégis, akárhányszor náluk vagyok, valami földöntúli boldogság árad a családból. Mesélte, hogyha jönne még1 gyerkőc, örömmel fogadnák. olyan jó volt hallani...)
Gratulálok! Meglátjátok minden rendbejön majd. Tapasztalatból mondom, ha pozitívan gondolkodsz, valahogy a problémák is könnyebben megoldódnak.
10:17-es, nem tudom ki pontozott le, de legszívesebben eltörölném a pontozási lehetőséget. Én nem is szoktam, csak ha valaki trágár dolgokat mond másra. Ez az oldal arról szól, hogy mindenki leírja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!