Szerintetek a 18 éves terhesség nagyon gáz és elítélendő?
Attol függ:
-akarta-e?
-mennyire gyerek az a 18 éves?
és hasonlok......van ismerösöm aki 17 évesen szült,nem roma,és 9 éves a gyereke,azota is boldogan élnek a férjével.
Egyáltalán nem az! Ha az a 18 éves anyává tud válni, fel tudja vállalni a terhességét és nem nyifeg-nyafog, hogy éhen fog halni.
Mindegy, hogy akarta-e, hogy milyen származású és hogy magára maradt-vagy sem.
Akkor gáz, ha megalkuszik egy kis abortusszal anyucihoz szaladva.
Elítélendőségről: senkinek semmi köze hozzá. Általában azok csóválják legjobban a fejüket, akik a saját házuk táján körül se mernek nézni, akkora a redva.
22/L, anya, hallgató
Én 19 évesen lettem először terhes,most 23 évesen fogom megszülni a másodikat.Imádok anya lenni,főleg fiatal anya.Ha én 35 leszek,15 éves gyerekeim lesznek,együtt mehetünk bulizni :)
De abból semmiképp sem lesz jó kapcsolat,ha apajelöltet keresel,mert az nem úgy működik.Igazából ideális apajelöltek,spermabankban találhatók meg(vagyis egy kis részük),de ők is csak biológiailag jó apajelöltek.Ha nem szereted a párod igazán,csak az lebeg majd a szemed előtt,hogy na,ő biztos jó apa lesz,az nem fog sokáig tartani.Egy terhesség sosem elítélendő,hiszen egy élő kis emberkéről van szó, miért is lenne elítélendő?Az a hozzáállás,amit te most tanusítasz,szerintem inkább az a kicsit elítélendő.(Bocsi, véleményt kértél)
Hát a 18 éves terhesség elég gáz :-),de 18 évesen terhesség az nem.
Én 17 éves voltam amikor jöttek a babák,esküvő meg minden aztán sajnos 14. héten kiderült hogy nincs szívműködésük.
Ha szeretitek egymást és tartod elég erősnek a kapcsolatotokat akkor én bevállalnám,de ezt nektek kell tudni.Na meg persze nehogy aztán megfutamodjon a végén a párod mert sok ilyenről hallani sajnos :-(
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!