Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a 18 éves terhessé...

Szerintetek a 18 éves terhesség nagyon gáz és elítélendő?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 20:48
1 2
 11/12 ZsZs27 ***** válasza:
Egyáltalán nem. Édesanyám 17 volt, amikor én megszülettem, azóta is boldog házasságban élnek. Viszont az, hogy a fölöttünk lakó 16 éves kiscsaj tavaly lebabázott, és azóta folyton nyafog, hogy milyen nehéz az élete egy gyerekkel, az teljesen kiveri nálam a biztosítékot. De jópár olyan ismerősöm van, aki nagyon fiatalon lett terhes, és fantasztikus anyuka lett belőlük. A lényeg, nem szabad felelőtlenül gyereket vállalni, és ez sajnos egyáltalán nem korfüggő. Az pedig, hogy kiből milyen apa lesz, azt előre úgysem tudhatod.
2010. szept. 10. 16:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 2.

Igazán köszönöm mindkettőtöknek ^^

Remélem hogy nem bánná meg. Nem szeretnék olyan jövőt a gyerekeimnek, mint amilyen nekem van. Szerintem nincs annál rosszabb ha egy gyereknek a szülei nincsenek együtt. Remélem ez nálunk elkerülhető lesz.

Én nem nafiznék, hogy milyen nehéz az életem... szerintem egy kisbabával elég jo lenne szeretem a gyerekeket nagyon.

2010. szept. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!