Komoly kerdes?! Help?! Megfog jonni? Vagy beagyazodas? Utrogestan hasznaljam inkabb?
Januar 26-27en volt meg utoljara a menszim.
Feb.8an ( ovu tesztem pozi volt) nogyogyasznal voltam. A doki azt mondta tuszorepedes volt es a sargatest javult.
Tegnap delutan a wc papiron 2x is eppen h csak volt piros maszat rajta. Majd este nagyon halvany barna volt a folyasom nagyon minimalis epp h volt rajta a wc papiron. Megijedtem :(
A menszim 3 honapja pontosan jon meg 32-33 ciklus napon.
Utrogestant hasznaltam januarba mert menszi elott egy hettel mar nagyon eros barnazasom volt. Emiatt sose jutottunk el pozitiv tesztig.
A lanyom tavaly elsore osszejott utroval es amiota megszuletett nem vedekezunk a parommal. A dokim nem akart semmilyen vizsgalatra elkuldeni.
Legutobb azt mondta (8an) semmit nem ir fel.
En meg beparaztam attol a halvanyka barnazastol utrot azonnal hasznaltam.
Meg annyi h a lanyom is egy ev utan jott ossze.
Bocsanat hogy hosszura sikerult. Kerlek ne tamadjatok. Koszonom elore is a valaszokat.
Ui: irtam sms de azota nem valaszol :(
A kérdés pontosan mi?
Szerintem lehetett beágyazódási vérzés is akár, az utrot használd, ovu után 14 nappal tesztelj. Ha pozi, használd az utrot. Ha negatív, hagyd abba.
Ahogy az előző válaszoló mondja, használd az utrót, aztán tesztelj a nemvárt napján egy érzékennyel. Ha pozitív, folytasd, ha negatív, hagyd abba az utrót. Senki meg nem mondja, hogy terhes vagy-e, mert még ha az is lennél, semmi nem mutatná ki. A vérzésed lehet progeszteronhiánytól, beágyazódási vérzéstől, közelgő menstruációtól.Írtad, hogy januárban is szedtél utrót a ciklusod második felében, úgyhogy én inkább progeszteronhiányra szavaznék.
Mivel az orvos mindent szabályosnak talált, amikor nála jártál, gondolom, nem javasolt akkor további kivizsgálást/utrót perpill. Ha eléred, jelezd neki a vérzésed, de addig szedd az utrót, nem ártasz vele.
Koszonom a gyors valaszokat.
Sose volt verzesem csak barnaztam mindig.
Persze hasznalom az utrot es tesztelni is fogok.
Koszonom meg 1x :)
Barnazas menszi elott volt nekem 3-4 nappal es egyre erosodott majd megjott.
Ez a vmi mas milyen volt :/ :/
Persze nem elem bele magam. Az emberi szervezet mindenre kepes :)
Majd jovoheten tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!