Tudnátok segíteni, hogy mikor lehetett peteérésem?
Hő nem mérek,mert mindíg össze vissza ébredek a kisfiam miatt,így gondolom nem ad pontosat.
A ciklusom 18.napján tartok. Ciklusom 9.napjától ovu tesztelek. Eddíg a 9.ciklusnapon volt a legerősebb,majdnem pozitív ovu tesztem.
Viszont a 7.ciklusnaptól a 10.-ig volt átlátszó folyásom.
Arra gondolok,hogy a 8.ciklusnapom pozitív lett volna az ovu tesztem,csak nem teszteltem. A folyás miatt gondolom.
A 17.18.ciklusnapon krémes folyásom lett,ami eddig még soha (de,egyszer,ott baba volt csak elvetéltem).
Cickafarkfű/palástfű teát iszok. Előre hozta volna a peteérésem?
Tudom,senki sem látó. Viszont a leírtak alapján,lehetett a 8.ciklusnapon a peteérésem? A cickafarkfűt a 14.napig ittam. Azóta palástfűzök.
30-35 naposak a ciklusaim.
Mit gondoltok,folytassam az ovu tesztelést,így,hogy elmúlt az átlászó nyák már régen?
Naptár szerint a most következő napokban lenne peteérésem,de pé körül mindíg van nyákom,az pedig most nincs.
Valahogy azt érzem,már túl vagyok a peteérésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!