Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni, hogy mikor...

Tudnátok segíteni, hogy mikor lehetett peteérésem?

Figyelt kérdés

Hő nem mérek,mert mindíg össze vissza ébredek a kisfiam miatt,így gondolom nem ad pontosat.

A ciklusom 18.napján tartok. Ciklusom 9.napjától ovu tesztelek. Eddíg a 9.ciklusnapon volt a legerősebb,majdnem pozitív ovu tesztem.

Viszont a 7.ciklusnaptól a 10.-ig volt átlátszó folyásom.

Arra gondolok,hogy a 8.ciklusnapom pozitív lett volna az ovu tesztem,csak nem teszteltem. A folyás miatt gondolom.

A 17.18.ciklusnapon krémes folyásom lett,ami eddig még soha (de,egyszer,ott baba volt csak elvetéltem).

Cickafarkfű/palástfű teát iszok. Előre hozta volna a peteérésem?

Tudom,senki sem látó. Viszont a leírtak alapján,lehetett a 8.ciklusnapon a peteérésem? A cickafarkfűt a 14.napig ittam. Azóta palástfűzök.

30-35 naposak a ciklusaim.

Mit gondoltok,folytassam az ovu tesztelést,így,hogy elmúlt az átlászó nyák már régen?

Naptár szerint a most következő napokban lenne peteérésem,de pé körül mindíg van nyákom,az pedig most nincs.

Valahogy azt érzem,már túl vagyok a peteérésen.

2016. febr. 12. 14:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Még valami. Ma (igen,rendes higèniai felkészültség mellett) a méhnyak magasan van és zárt,kemény tapintású,bár ez az első alkalom,hogy megnéztem,így nem tudom,milyen peteéréskor.
2016. febr. 12. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. febr. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!