10. ciklusnapon egy 12 és egy 14mm-es tüszőt látott a dokim. Hányadik ciklusnapon lehetett kb. peteérésem?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 10:37
1/6 A kérdező kommentje:
Nem stimulált ciklus!
2015. dec. 15. 10:37
2/6 anonim válasza:
Naponta átlag 2 mm-t nő a tüsző és kb. 20-25 mm körül reped. DE! Úgysem lehet napra pontosan meghatározni a repedés idejét, ha a legtöbbet akarjátok tenni a babáért, innentől legyetek együtt 2 naponta, akkor biztos, hogy AZON nem fog múlni, hogy nincs a helyszínen spermium, amikor reped a tüsző.
3/6 anonim válasza:
Ő....nem volt még ovud, ha 12 és 14mm-es tüszők voltak. Àtlag 20mm-es a tüsző, amikor megreped, és napi 2 mm-t nő. Valahol 13 vagy 14. ciklusnapon lehet az ovud.
4/6 anonim válasza:
Nem volt még ovud, ez egészen biztos, vagyis, nem nondtad most hol tartasz.. Saját tapasztalatom az, igaz nekem clostis hónapom volt, a 13.napon volt 2db 13mmes és 1db 17mm es tüszőm, a 16.napra ezekből lett 2db 20mm es és 1 db 25mm es. Csak a 19.napom repedt meg.. Ha tippelnem kellene kb 14-16 nap közé tenném a tied..
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem voltam egyértelmű. Szóval most a 28. napon vagyok mára nem várom. 10. napon volt az UH. De nem tudom, hogy mikor lehetett ovum, és a hőm 37,3, de a teszt negatív. azért érdekelne, hogy kb. mikor lehetett az ovum, hogy lehet-e hogy van baba, csak még nem mutatja a teszt. ;)
2015. dec. 15. 12:11
6/6 anonim válasza:
Ha méred a hőd, akkor látnod kellene hogy hány napja van fent. Ha van már 14 napja, vagy esetleg több akkor esélyes a baba, ha nincs 14 sem, akkor korai a teszt. Tudsz linkelni görbét? Drukkolok ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!