Volt már akinek kimaradt a menzesze, de volt ovuja? Már nagyon nem bírom. A 41. ciklusnapon tartok.
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 07:00
1/18 anonim válasza:
Mikor (nem) kellett volna megjönnie? Csináltál tesztet? Mikor? Hány nap telt el ovud óta?
2/18 A kérdező kommentje:
Igazad van,írhattam volna részleteket is tehát elvileg 10 napja késik. Gyakorlatilag görbe alapján 2x is feltételezhető az ovu (volt itt fennt a görbém is).. Na ez alapján a 2.ovu szerint a 15.dpo-n vagyok,de én már semmibe sem vagyok biztos,csak abban hogy nem vagyok terhes :( mert a ma reggeli tesztem 12,5-ös negatív lett. Sőt... még a 2.csík helyén is virított a feher csík , "nagyon nem terhes" képzeletbeli felirattal (nincs is kedvem viccelődni sem már). Jövőhéten megyek orvoshoz de jön a hétvége és tuti megbolondulok. A görbém ugyanúgy csinálja mint a feltételezett előző ovumnál. Lemegy,majd elkezd visszamenni... Tiszta dejavu.. :/
2015. dec. 11. 07:13
3/18 A kérdező kommentje:
2015. dec. 11. 07:15
4/18 anonim válasza:
Érdekes. Igaz ritka de előfordul, hogy a teszt nem mutatja a terhességet, ezért a vesék a felelősek, jobb, ha lát orvos. Késhet csak úgy is csak nekem furcsa, hogy volt ovu és mégis.
5/18 A kérdező kommentje:
Annyira idegesít :( ígyis más dokit kerestem mert az enyém aztmondta ,hogy "áá nincs baja,van az úgy hogy rosszul áll a hold és késik a menstruáció" :/ Csak mondjuk én meg szeretném kizárni a hormon gondokat.
2015. dec. 11. 07:24
6/18 A kérdező kommentje:
Egyébként semmi tünetem sincs. Semmi az ég világon.
2015. dec. 11. 07:30
7/18 anonim válasza:
Szia! Nekem egy vérzés nélküli ciklusban fogant az első gyerekem. Az ovut csak nyák alapján gondoltam, hogy aznap lehetett.
8/18 mandiga válasza:
Én múlt hónapban voltam ugyanúgy mint te most. Szerintem nem volt ovum. A hőm úgy csinált, fel le ment. 25 napos ciklusomból lett 43 napos. Többször éreztem, hogy na most megjött, de semmi. Dokinál voltam, ultrahangozott hüvelyivel, annyit tudok, hogy a méhnyálkahártyám 5 mm volt, ép ov., és közölte,hogy majd meg fog jönni.
Meg is jött, arra számítottam,hogy a késés miatt majd ömleni fog belőlem, de nem. másfél napig volt sötét színű, majd barnáztam, és elmúlt. Baba nincs teszt szerint, de szerintem kimutatná.
És a 15-ös ovuteszt folyamatosan pozitív volt, mióta megjött, azóta nem. Elég fura.
Én is kivoltam nagyon, de nem tudtam mit tenni, csak várni.
Itt az akkori görbém:
9/18 A kérdező kommentje:
Hát csak azért fura mert hő szerint volt ovum :(
2015. dec. 11. 19:07
10/18 mandiga válasza:
Belinkeled a görbéd? Azóta van valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!